Este unul dintre cei mai cunoscuți actori, însă a ales calea BISERICII! Iată care este motivul: “Aceasta este cea mai grea misiune…”

Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România, este angajat al Teatrului Național I. L. Caragiale din București, dar și student la Universitatea Teologica, Sectia Pastorala.

Silviu Biris, caci despre el este vorba, a explicat recent care au fost motivele pentru care a luat calea Bisericii.

In perioada copilăriei, actorul își aduce aminte ca visa sa devină polițist, însă lucrurile s-au schimbat, iar acum este student la Universitatea Teologica din București.

Citește și: Maria Ghiorghiu, previziune halucinanta: VINE IISUS HRISTOS !!! IISUS HRISTOS TRIST!

„Vreau să devin credincios practicant. Sunt anul al treilea la Universitatea Teologică «Justinian Patriarhul», Secţia Pastorală, şi am vrut să ştiu, să-mi răspund la nişte întrebări, potrivit cancan.ro.

De exemplu, am vrut să ştiu de ce mă închin, de ce sunt icoane în biserici şi care este istoria Creştinismului. Noi suntem botezaţi, dar nu suntem practicanţi. Încă nu ştiu dacă voi practica preoţia pentru că trebuie să trec prin practicarea canoanelor bisericeşti. În cazul meu, nu pot deveni preot decât dacă mă fac călugăr”, a spus Silviu Biriş.

„Tata mi-a insuflat dragostea pentru cariera de preot şi o urmez. Bunicul din partea mamei mă ducea la biserică şi cântam la denii, de Paşte. Acum, când am timp, merg duminica la Sfânta Liturghie ca practicant şi mai cânt în strană. Cânt cu drag pentru Domnul şi noi îl slujim pe Dumnezeu.

Am o relaţie apropiată cu fostul actor Dragoş Pâslaru (68 de ani) la care încerc să merg mereu la Vătăşeşti, în judeţul Vâlcea. L-am întrebat dacă vrea cu adevărat să fie preot şi a răspuns, cu părere de rău, că «aceasta este cea mai grea misiune pentru că oamenii judecă şi că voi vedea că preoţii sunt cei mai expuşi, după doctori, dacă suferă un malpraxis»”, a mai declarat actorul pentru aceeași sursă.