Este un nume greu în România, însă puțini știu ce DRAMĂ a trăit. O vedetă TV a iubit extrem de mult un bărbat la fel de celebru ca ea, însă a înșelat-o cu o altă femeie în urmă cu ceva timp.

„O relație de iubire poate avea din păcate și părți mai puțin fericite”

Frumoasa Ilinca Vandici a recunoscut că a fost înșelată de partenerul său de viață. Vedeta a povestit momentele grele prin care a trecut.

„Da, și eu am fost înșelată! N-am vorbit despre acest lucru până acum de teamă. Însă acum simt ca voi veți înțelege și mai bine cine sunt, prin dezvăluirile pe care vi le fac. O relație de iubire poate avea din păcate și părți mai puțin fericite pe care nu trebuie să le lăsam să ne copleșească!”, a povestit Ilinca Vandici pentru Revista TABU.

“Eram o marionetă, o păpușă, o jucărie pentru el!”

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

„Nu mă mai recunoșteam pentru că nu mai eram eu. Nu mai era nimic autentic la mine. Jucam un rol și îl jucam perfect. Eram veșnic zâmbitoare, aranjată, relaxată când eu, de fapt, în sufletul meu, eram terminată. În momentul în care eram singură aveam stări de anxietate, nu mai aveam încredere în mine absolut deloc. Frustrările din plan sentimental se transferau în frustrări și pe plan profesional. Eram o marionetă, o păpușă, o jucărie pentru el!”, a povestit cea mai populară vedetă din România.

În prezent, Ilinca Vandici este căsătorită de doi ani cu omul de afaceri Andrei Neacsu. Cei doi au împreună un băiețel! Acum, vedeta TV a uitat de drama prin care a trecut și formează cu soțul ei unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul romanesc.