Este sub orice critică! Mircea Badea, realizatorul emisiunii “În gura presei” de la Antena 3, a jignito pe Denise Rifai. Jurnalista este hotărâtă să-l reclame la CNA și apoi va merge și la tribunal pentru a lămuri lucrurile.

Seara trecută Denise Rifai de la Realitatea TV a fost încolțită de Mircea Badea. Fără să stea prea mult pe gânduri, jurnalista i-a dat replica acestuia pe social media spunând că „în mod constant, mă trezesc împroşcată cu fel de fel de jigniri din tenebrele asa-zisei lui gândiri”.

„Eram în mașină și am dat drumul la postul ăla de televiziune care se aliniază întotdeauna cu propaganda serviciilor secrete. Era acolo aia jihadistă. Și jihadista, e una săraca (…) știți cum era Miss Piggy când era în crize maxime?”, este  replica acidă daată de Mircea Badea pentru jurnalista de la RealitateaTV.

După injuriile aduse, Denise Rifai a scris un mesaj pe pagina personală de socializare: „#MirciulicaFaptaMica, LOVESTE DIN NOU!”

Citește și: „Să trecem prin criza asta cu demnitate!” Cine face apel la decență în contextul COVID-19 în România?

„Dacă nu i-a mers în mod repetat cu motociclistul care l-a bătut de l-a leşinat încă de la intrarea în ring, se consolează si el cu ce apucă… Aşa ca, în mod constant, mă trezesc împroşcată cu fel de fel de jigniri din tenebrele asa-zisei lui gândiri. Eu am încercat de mai multe ori să-l invit la mine în platou dacă tot îi provoc atâtea comentarii, dar Mirciulică faptă mică se simte în siguranţă doar ascuns în spatele pupitrului lui, probabil ca să nu i se vadă …fapta Mică, aşa că m-a refuzat de fiecare dată”, a scris jurnalista pe Facebook.

„În consecinţă, o să-l invit la CNA, după mergem la tribunal şi !!!! Între timp!!! dacă Mirciulică, faptă mică, doreşte o mediere amiabila, îl aştept sâmbătă – 10 August – în piaţa Victoriei! Că am auzit că motociclistul e plecat la mare si n-are de ce să-i fie frică”, a scris jurnalista Denise Rifai pe pagina personală de socializare.