Este stirea zilei! Dupa ce a suferit un infarct, Florin Busuioc a fost gasit pe strada. Iata FOTOGRAFIA cu simpaticul prezentator TV.

In urma cu cateva luni, Florin Busuioc a făcut infarct, pe scenă, în timpul unui spectacol în Craiova. La fața locului a fost chemată o ambulanță SMURD, iar acestuia i s-au acordat îngrijiri la fața locului.

Actorul a fost resuscitat de către medici, însă, după primul atac de cord, Busu a mai suferit alte două. În cursul acelei nopți, el a fost operat pentru montarea unui stent.

Din fericire, Busu nu s-a lasat si a trecut cu bine peste cel mai greu moment al vietii sale! Recent, prezentatorul de la PRO TV a oferit publicitatii o fotografie in care apare zambitor, pe strada.

Se vede cu ochiul liber ca Florin Busuioc se simte bine si lasa impresia ca a reusit sa treaca peste problemele grave de sanatate care i-au pus viata in pericol.

In urma cu ceva timp, Florin Busuioc a dezvaluit ca intampina dureri din cauza coastelor, care s-au rupt in timpul manevrelor specifice resuscitarii, adaugand ca ii este recunoscator celui care i-a acordat primul ajutor.

Mi-am pus dorința să-mi treacă coastele astea rupte care mă cam enervează și nu mă lasă să respir cum trebuie.

Am vreo 5 coaste rupte în urma resuscitării. Bogdan Talajman este artizanul acestor coaste rupte, însă foarte bine a făcut pentru că practic el m-a salvat și îi sunt recunoscător.

Dacă îmi trec coastele după aia pot să vorbesc și despre teatru și despre revenirea dimineața la știri. Deocamdată am revenit seara.

Eu dacă sfătuiesc pe cineva acum să nu fumeze și să trăiască mai în echilibru, nu o să mă asculte nimeni. Sfaturile bune pe care le dă cineva nu sunt luate în seamă. Trebuie să treci prin așa ceva ca să iei în seamă. Nici eu nu aș fi luat în seamă.

Trebuie să am grijă de mine pentru că trebuie să am grijă de fete”, a spus Busu, in cadrul emisiunii ‘Vorbeste lumea’.