Este stirea momentului! S-a aflat CINE este omul lui Vladimir Putin in Romania. Dezvaluiri de senzatie: “Are oameni pe care ii controleaza”

Ion Cristoiu a oferit dezvaluirea momentului! Celebrul jurnalist a vorbit despre omul lui Putin din Romania, cat si despre legatura dintre Donald Trump si Liviu Dragnea.

Ion Cristoiu a declarat la Romania TV ca Donald Trump este singurul personaj care nu are om pe scena politica din Romania, informeaza Capital.

”Nu a avut încă timp să-şi racoleze un om. Poate în cel de-al doilea mandat, daca mai prinde, poate o să controleze pe cineva. Mai degrabă Hillary ar putea avea un om de legătură în România. Un timp s-a vorbit de Dragnea, că ar fi omul lui Donald Trump, lucru total neadevărat. Dacă ar fi fost omul lui Trump, Dragnea nu ar fi avut acest deznodământ. Şi oricum ar fi scris Trump ceva pe Twitter, gen regret ce a păţit acest prieten drag.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Cât despre Putin, cu sigurantă el are oameni pe care îi controlează şi prin intermediul cărora face jocurile în România. Omul lui Putin este exact cel care îl înjură cel mai tare pe liderul rus. Asta este tactica ruşilor şi nu comedia pe care o face presa care îi acuză de legături cu Moscova pe liderii lăudaţi de Sputnik, oficiosul Kremlinului”, a declarat jurnalistul Ion Cristoiu.