Este ȘTIREA acestei DIMINEȚI. Ce sa întâmplat cu Alexandru Arșinel, după ce a fost internat la Terapie Intensivă!

Aseara, Cristian Brancu l-a avut ca invitat special pe celebrul actor Alexandru Arșinel. Cei doi au discutat despre proiectele de viitor ale maestrului, despre viața de familie, despre regretata Stela Popescu, dar și de starea sa de sănătate.

Recent, celebrul actor Alexandru Arșinel, director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București, în vârstă de 80 de ani, a ajuns în stare gravă la spital! Totul s-a întâmplat după o perioadă în care acesta s-a simțit destul de slăbit din punct de vedere al sănătății. După ce a fost externat din spital, actorul a făcut primele declarații, la tv,

Citește și: Ultima oră! Raed Arafat, despre starea de sănătate a românilor depistați cu noul coronavirus

„La vârsta asta ai zile și bune și rele. Trebuie să fentez cât pot. Am momente. Am avut un puseu de tensiune scăzut, am avut tensiune mică și cu o seară înainte și am luat o pastilă. Am avut o eliminare de potasiu, de săruri, m-a luat o amețeală pe care n-am avut-o în viața mea. Am avut noroc că s-a întâmplat în spital, eram cu soția mea la recuperare. Nu recunoșteam pe nimeni din jur. Le-am zis că am senzația că nu mai pot sta pe picioare”, a declarat Alexandru Arșinel, în emisiunea “Agenția Vip”, de la Antena Stars.