“Este prima dată când în familia noastră altcineva în afară de Smiley urcă pe o scenă”. Filip Maria, fratele lui Smiley a câștigat trofeul de managerul anului la GALA Premiilor CAPITAL 2019.

A fost nominalizat la categoria lui, alături de nume importante din business-ul românesc. Precum managerii de la Microsoft și Untold. Filip Maria, fratele lui Smiley în vârstă de doar 29 de ani a reușit să câștige trofeul de managerul anului. La Gala Premiilor Capital 2019.

Gala Premiilor Capital 2019 a avut loc miercuri seară, în Face Club din București. La această Gală au participat atât personaje politice, cât și vedete.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

A câștigat trofeul de manager al anului pentru impactul puternic pe care compania pe care o conduce a avut-o în ultimul an. Pe piața industriilor creative din România.  „Am fost uimit și măgulit când am auzit că am câștigat acest premiu. La o gala la care sunt prezente personalități atât de importante din business-ul românesc. Este prima dată când în familia noastră altcineva în afară de Smiley urcă pe o scenă. De 6 ani de zile, pe lângă frate, mama, tată, numesc „familie” și colegii de la HaHaHa Production. Compozitori, producători, artiști, echipa de management și administrare. Premiul pe care eu l-am primit este în egală măsură și premiul lor! Eu cred că România are nevoie de entertainment în business și de business în entertainment. Și le mulțumesc celor care ne ajută și ne încurajează să ne continuăm visul și drumul către cea mai bună piesă”, a declarat Filip Maria după ce a primit trofeul.

Filip Maria, premiantul – Mama, vizibil emoționată

„Sunt fericită că am doi băieți campioni și că fiecare dintre ei și-a găsit vocația și face ce îi place. Faptul că ei lucrează împreună și că sunt fericiți să construiască un proiect atât de frumos, mă bucură foarte mult. Noi i-am educat să fie buni în tot ceea ce fac, să fie onești, să iubească oamenii. Și să pună pasiune și iubire în profesia lor, că să fie fericiți și împliniți. M-am bucurat nespus să-l văd și pe Filip pe scenă unde în 99% din cazuri este „biroul” lui Andrei.”, a spus plină de emoție Ioana Maria, mama lui Filip și a lui Smiley.

Filip și Smiley