Este OFICIAL! Surpriza de proportii la Antena 1. A batut palma pentru o noua EMISIUNE: „Astept povestea voastra despre viata…”

Este OFICIAL! Surpriza de proportii la Antena 1. A batut palma pentru o noua EMISIUNE: „Astept povestea voastra despre viata…”
Este OFICIAL! Surpriza de proportii la Antena 1. A batut palma pentru o noua EMISIUNE: "Astept povestea voastra despre viata..."

O vedeta a Antenei 1 trece la carma unei noi emisiuni TV. Ea va prezenta una din marile premiere si surprize pe care Antena 1 le pregateste telespectatorilor sai.

Mirela Vaida, caci despre ea este vorba, va prezenta emisiunea „Totul pentru dragoste”, iar in perioada urmatoare va incepe si castingul pentru persoanele care doresc sa participe.

„Totul pentru dragoste! În curând, la Antena 1! Aştept povestea voastră despre viaţă, luptă, dragoste şi izbândă”, a transmis Mirela Vaida pe pagina ei de Facebook.

Pe langa emisiunile „Mireasa pentru fiul meu” si „2K1”, Mirela Vaida a fost si inlocuitoarea Simonei Gheorghe in timpul in care aceasta a fost in concediu de maternitate. Simona Gherghe s-a intors la „Acces Direct”, iar acum Mirela Vaida se pregtateste intens pentru noua ei emisiune „Totul pentru dragoste”, care va fi difuzata la Antena 1.

EVZMONDEN ITI RECOMANDA SI:

BOMBA! Catalin Maruta “a ramas” fara EMISIUNE. VEDETA a vorbit despre PROBLEMELE sale MEDICALE. CINE il va inlocui?

Mărturisirile dureroase ale lui Victor Slav în prima lui emisiune. ”Au murit amândouă în chinuri groaznice”

Mihai Bendeac, IZBUCNIRE NERVOASĂ la Antena 1. Actorul s-a ENERVAT şi a PĂRĂSIT emisiunea! “Este o mizerie…” / – REPLICI DURE

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X