Este OFICIAL! Si-a anuntat RETRAGEREA din TELEVIZIUNE. Dan Capatos a confirmat ZVONURILE

Este OFICIAL! Si-a anuntat RETRAGEREA din TELEVIZIUNE. Dan Capatos a confirmat ZVONURILE
Este OFICIAL! Si-a anuntat RETRAGEREA din TELEVIZIUNE. Dan Capatos a confirmat ZVONURILE

Este OFICIAL! Si-a anuntat RETRAGEREA din TELEVIZIUNE. Silviu Andrei, unul dintre membrii cu vechime ai emisiunii ‘Xtra Night Show’ a marturisit recent ca a hotarat sa spuna adio show-ului care l-a consacrat.

Prin intermediul unei postari facuta pe retelele de socializare, DJ-ul Silviu Andrei a dezvaluit ca noul sezon al emisiunii Xtra Night Show, difuzat de Antena 1, va incepe fara participarea sa.

Timp de sase ani, simpaticul DJ s-a ocupat de tot ceea ce inseamna muzica buna in cadrul emisiunii moderate de Dan Capatos.

“Dragilor,

Noul sezon #XtraNightShow – Antena1 din aceasta toamna va continua fara participarea mea.

Au trecut 6 ani minunati alaturi de oameni senzationali cu care am legat prietenii pentru tot restul vietii.

Va multumesc tuturor celor care ati ramas macar un minut cu ochii in televizor sa va uitati la emisiunea noastra seara de seara.

Multumesc tuturor colegilor din echipa #XtraNightShow si in special lui Dan Capatos, omul care m-a pus in lumina reflectoarelor de televiziune si a crezut cel mai mult in mine.

Va iubesc, mult succes in continuare tuturor si sa auzim de bine!

❤” este mesajul urcat de Silviu Andrei pe retelele de socializare.

Asa cum era de asteptat, Dan Capatos i-a lasat imediat un comentariu: “Stai pe-aproape, suriorule! Si, mai ales, tine telefonul deschis…:)) S-ar putea ca “pauza de publicitate” sa fie scurta. Deocamdata, iti multumesc pentru tot! De foarte multe ori, ajutorul tau a fost esential! ” .

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X