evzmonden.ro Web analytics

ESTE OFICIAL! BOMBĂ în lumea mondenă! Două VEDETE CUNOSCUTE se DESPART: “Vom rămâne prieteni”

ESTE OFICIAL! BOMBĂ în lumea mondenă! Două VEDETE CUNOSCUTE se DESPART: “Vom rămâne prieteni”
ESTE OFICIAL! BOMBĂ în lumea mondenă! Două VEDETE CUNOSCUTE se DESPART: “Vom rămâne prieteni”

ESTE OFICIAL! Bianca Drăgușanu și Victor Slav au anunțat că se despart, dar vor rămâne prieteni. Reamintim că cei doi s-au cunoscut în platoul unei emisiuni TV, în urmă cu șase ani. S-au îndrăgostit și au decis să înceapă o relație din care a rezultat și o fetiță, Sofia Natalia. Cei doi și-au unit destinul în 2013, însă, au divorțat, în urma infidelității vedetei tv. 

De-a lungul celor șase ani de când formează un cuplu, părinții Sofiei s-au mai separat. Ulterior s-au împăcat, însă acum, conform unor surse autorizate, despărțirea ar fi definitivă.

“Am ajuns într-un punct în care drumurile noastre se despart. Nu știm ce ne rezervă viitorul, dar știm că vom rămane prieteni, avem un copil minunat de crescut împreună. Suntem doi oameni mături, care își asumă decizia luată de comun acord, cu sentimentul că este cea mai bună în acest moment al existenței noastre. Va suntem recunoscători că ați fost mereu alături de noi și, de asemenea, va rugăm cu tot sufletul să ne respectați alegerea. Ne dorim și sperăm că orice speculație să se oprească aici. Va mulțumim și va asigurăm de toată aprecierea și afecțiunea noastră!”, au spus Bianca Dragusanu și Victor Slav, în exclusivitate, pentru wowbiz.ro.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X