Este MARITATA cu un CHIRURG ESTETICIAN CELEBRU, iar acum a spus ADEVARUL despre OPERATIILE ESTETICE: „Nu trebuie sa ma justific…!”

Este MARITATA cu un CHIRURG ESTETICIAN CELEBRU, iar acum a spus ADEVARUL despre OPERATIILE ESTETICE: „Nu trebuie sa ma justific…!”
Este MARITATA cu un CHIRURG ESTETICIAN CELEBRU, iar acum a spus ADEVARUL despre OPERATIILE ESTETICE: "Nu trebuie sa ma justific...!"

Pe stirista Andreea Berecleanu, majoritatea romanilor o vad la pupitrul Observatorului si se minuneaza de felul in care arata. Ajunsa la 43 de ani, vedeta se poate lauda cu frumusetea sa naturala si nu da semne ca ar imbatrani. 

De cand este maritata cu celebrul chirurg estetician Constantin Stan, frumoasa stirista a repetat in nenumarate randuri ca nu este adepta operatiilor estetice, in ciuda faptului ca oamenii sunt de parere ca sotul sau isi exerseaza talentul si pe chipul ei.

In plus, Andreea Berecleanu a marturisit ca nu este obligata sa isi justifice alegerile in fata nimanui si ca nu intelege persoanele care recunosc tarziu ca au suferit diferite modificari fizice.

„Lumea mă ştie dintotdeauna, de când am apărut pe sticlă la Soti. Nu cred că este nevoie la 43 de ani  să ai nevoie de vreun retuş. Întrebările acestea au venit de când suntem noi, eu şi soţul meu împreună. M-am obişnuit cu ele, dar nu pot să spun că nu mă plictisesc. Nu cred că trebuie să mă justific în faţa cuiva, chiar dacă aş avea”, a spus Andreea Berecleanu in cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena 1.

In urma cu ceva timp, indragita prezentatoarea TV a dezvaluit ca își păstrează vitalitatea, energia şi frumuseţea naturală cu ajutorul unor diete ușoare pe care oricine le poate urma cu ușurință, fară a simți dieta respectivă ca un stres în viața de zi cu zi.

„Cu siguranță țin diete și mă îngrijesc așa cum fac toate femeile românce. E o trăsătură genetică a noastră, a româncelor, de care trebuie să ținem cont și să nu o pierdem. Nu știu ce înseamnă strict, nu am ținut diete dranconice niciodată, am avut etape de detox, de detoxifiere, dar nu mai mult de 10 zile, asta înseamnă că m-am hrănit fără carne, am evitat glucidele, am băut multe sucuri, am mâncat supe și ciorbe, dar nimic mai mult de atât.

Fac sport, înot și mai fac 10 minute – un sfert de oră dimineața și seara acasă. Am niște exerciții specifice pentru motricitate și pentru flexibilitatea coloanei vertebrale și pentru întărirea musculaturii paravertebrale,” a dezvaluit Andreea Berecleanu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X