Este îndragostit de peste cinci decenii! Așa arată MAMA copilului lui Tudor Gheorghe, FEMEIA care l-a fascinat din prima clipă

Tudor Gheorghe, artistul care a împlinit, ieri,  74 ani, este cunoscut și iubit de mulți români, însa datorita discreției de care a dat dovadă întotdeauna, puțini sunt cei care cunosc detalii din viața personală.

Tudor Gheorghe se poate mândri cu o carieră bogată și cu o căsnicie perfectă. El și actrița Georgeta Luchian au devenit soț și soție de peste cinci decenii, iar povestea lor își urmează cursul la fel de frumos ca la început.

„În anii studenţiei am întâlnit-o prima oară. Era de o frumuseţe absolută şi m-a fascinat încă din prima clipă. Mă duceam de fiecare dată să o văd în spectacole.

Citește și: Mihai Gadea a izbucnit: "Să spui despre maestrul Tudor Gheorghe ca este nostalgic..."

Când am revenit în Craiova, după terminarea Institutului de Teatru, am reîntâlnit-o. Din toamna lui 1966 şi până astăzi nu ne-am mai despărţit. Ea a fost cel mai important cenzor al meu, m-a învăţat să gătesc şi să fac din bucătărie micul meu refugiu. Secretul căsniciei noastre este acela că nu am îmbinat niciodată profesia cu viaţa de familie. Împreună avem un fiu, pe Tudor Adrian, care ne-a dăruit un nepot”, a povestit Tudor Gheorghe pentru click.ro.

Sursă foto: Agerpres