Este FABULOS cum ARATA Florin Busuioc in TINERETE! Avea 20 de ani si era STUDENT – FOTO

Recent, Florin Busuioc a făcut infarct, pe scenă, în timpul unui spectacol în Craiova. La fața locului a fost chemată o ambulanță SMURD, iar acestuia i s-a acordat îngrijiri la fața locului.

Actorul a fost resuscitat de către medici, însă după primul atac de cord, Busu a mai suferit alte două. În cursul acelei nopți, el a fost operat pentru montarea unui stent.

Asa cum era de asteptat, tragedia prin care trece a scos la suprafata imagini rare cu prezentatorul, fotografii care sa-i ilustreze povestea vieții.

Una dintre noile imagini apărute cu Busu este de pe vremea în care era student si avea doar 20 si ceva de ani

S-a născut pe 19 mai 1962 la Hunedoara, dar și-a petrecut copilăria la Șoimărești, în Moldova, de unde era mama sa, Catinca Spătaru.Invitat în urmă cu ceva timp în emisunea prezentată de Andreea Esca, Busu a povestit despre copilăria sa şi despre familie.

”Eu am avut 800 de grame la naștere, cât o lingură eram. Tanti Moriko, o vecină, când m-a văzut a spus: «No, lasă, domnule Busuioc, că poate facem un om din el». Până într-a patra am fost cel mai mic de oraș. Sportul m-a salvat, am făcut tenis de masă, dar am făcut foarte puțin. pentru că nu ajungeam la masă, apoi am făcut volei. Era o echipă specială, pentru că eu făceam cu cei de a noua. M-au luat pentru că eram ridicător, ce îți închipui că ridicam la fileu?!”, a povestit acesta, amuzat.