Este FABULOS cum ARATA Florin Busuioc in TINERETE! Avea 20 de ani si era STUDENT – FOTO

Este FABULOS cum ARATA Florin Busuioc in TINERETE! Avea 20 de ani si era STUDENT – FOTO
Este FABULOS cum ARATA Florin Busuioc in TINERETE! Avea 20 de ani si era STUDENT - FOTO

Este FABULOS cum ARATA Florin Busuioc in TINERETE! Avea 20 de ani si era STUDENT – FOTO

Recent, Florin Busuioc a făcut infarct, pe scenă, în timpul unui spectacol în Craiova. La fața locului a fost chemată o ambulanță SMURD, iar acestuia i s-a acordat îngrijiri la fața locului.

Actorul a fost resuscitat de către medici, însă după primul atac de cord, Busu a mai suferit alte două. În cursul acelei nopți, el a fost operat pentru montarea unui stent.

Asa cum era de asteptat, tragedia prin care trece a scos la suprafata imagini rare cu prezentatorul, fotografii care sa-i ilustreze povestea vieții.

Una dintre noile imagini apărute cu Busu este de pe vremea în care era student si avea doar 20 si ceva de ani

S-a născut pe 19 mai 1962 la Hunedoara, dar și-a petrecut copilăria la Șoimărești, în Moldova, de unde era mama sa, Catinca Spătaru.Invitat în urmă cu ceva timp în emisunea prezentată de Andreea Esca, Busu a povestit despre copilăria sa şi despre familie.

”Eu am avut 800 de grame la naștere, cât o lingură eram. Tanti Moriko, o vecină, când m-a văzut a spus: «No, lasă, domnule Busuioc, că poate facem un om din el». Până într-a patra am fost cel mai mic de oraș. Sportul m-a salvat, am făcut tenis de masă, dar am făcut foarte puțin. pentru că nu ajungeam la masă, apoi am făcut volei. Era o echipă specială, pentru că eu făceam cu cei de a noua. M-au luat pentru că eram ridicător, ce îți închipui că ridicam la fileu?!”, a povestit acesta, amuzat.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • Ce ai fumat frate cand ai scris articolul???
    Nulitatea asta absoluta, saltimbancul asta ieftin, arata in tinerete ca un labagiu trist, iar acum arata ca un alcoolic bosorogit.
    End of the story!
    Ia mai lasa-ne cu toate „personalitatile” create artificial, cu toti retardatii care pe vremea lu’ Ceasca ar fi lucrat cel mult la spatii verzi!
    Mare tragedie ca betivul a tras pe nas si a facut atac de cord! Moare tara din cauza asta! haha!

  • Ești invidios, omul e profesionist, are respect pentru public.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X