DIVORȚUL ANULUI! Michelle și Barack Obama au pus punct unei CĂSNICII de 27 de ani. Este vorba de infidelitate. Cine a greșit?

„Michelle vrea mai mult de la Barack în ceea ce priveşte familia și este dezamăgită de faptul că alege să petreacă atât de mult timp la distanță. Ani de zile au făcut totul împreună și ea l-a susținut la fiecare pas. Așa că nu este de mirare că Michelle este furioasă acum”, a fost informația făcută publică de către publicația „Globe”.

Considerat unul dintre cele mai stabile cupluri, Michelle și Barack Obama ar fi divorțat după 27 ani de căsnicie. Fostul președinte al Statelor Unite și soția sa ar parcurge o gravă criză în relație, scrie revista americană Globe, citată de ziarul spaniol ABC.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Se pare că decizia îi aparține fostei doamne a Americii Michelle Obama. Ea este furioasă pentru că  acesta stă departe de familia sa. Mai mult decât atât, aceasta ar fi luat decizia de a se separa din cauza problemelor familiale privind educația fiicelor lor, informează aceeași sursă.

Aşadar, tabloidul american Globe, anunţă că Barack Obama şi Michelle vor divorţa după o căsnicie de 27 de ani.

Potrivit aceeași surse, fostul preşedintele petrece din ce în ce mai puţin timp cu soţia sa şi cu fiicele Sasha şi Malia şi este mereu plecat în călătorii de lucru.

Printre altele, după cum scrie Globe, Michelle Obama n-a apreciat faptul că soţul său n-a susţinut-o drept candidată la prezidenţialele americane.

Aceeași revistă afirmă că în pelegrinările sale prin lume, Barack ar avea întâlniri amoroase, lucru care s-a aflat imediat, notează liberoquotidiano.

Soţii Obama nu au răspuns încă la dezvăluirile revistei GLOBE, dar persoanele din interiorul politicii americane au contestat raportul – caracterizând cuplul drept foarte solid și foarte fericit.