evzmonden.ro Web analytics

Este discreta si putini stiu cum arata! Fiica Ozanei Barabancea, aparitie RAVASITOARE pe Coasta de Azur – FOTO

Este discreta si putini stiu cum arata! Fiica Ozanei Barabancea, aparitie RAVASITOARE pe Coasta de Azur – FOTO
Este discreta si putini stiu cum arata! Fiica Ozanei Barabancea, aparitie RAVASITOARE pe Coasta de Azur - FOTO

Este discreta si putini stiu cum arata! Gloria, fiica Ozanei Barabancea, a rapit toate privirile pe plaja Coastei de Azur, loc in care si-a facut aparitia intr-un costum de baie intreg. 

Se pare ca Gloria calca pe urmele mamei sale si se declara pasionata de pian, iar Ozana Barbancea se mandreste cu fiecare reusita a fiicei sale. In cadrul unui interviu, Gloria a vorbit deschis despre relatia dintrea ea si mama sa, informeaza Libertatea. 

„Aș vrea să fac muzică, dar nu sunt atât de sigură, îmi e greu. Totuși, cred că aș face muzică, sunt la pian. Am avut un accident la deget și nu am mai cântat o perioadă, plângeam în fiecare zi că nu puteam cânta, era oribil. Până la urmă am avut un singur părinte care a stat cu noi, s-a dus să muncească pentru noi, ca să avem ce mânca. Mama e amuzantă, e cea mai bună mamă, putem vorbi orice cu ea. E o mamă bună, se ocupă foarte mult de noi’, a spus fiica Ozanei Barabancea, acum ceva timp, la „Agenția VIP’.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X