Încă un bancomat a fost aruncat în aer, de această dată la Arad, după un incident similar, săptămâna trecută, la Sinaia.

După cum a transmis corespondentul RRA Ioan Suciu, prejudiciul anunţat de bancă este de 300.000 de lei.

Inspector Adina Aconstantinesei, purtătorul de cuvânt la IPJ Arad:

În această noapte, în jurul orei 3:20, IPJ Arad a fost sesizat despre faptul că bancomatul unei agenţii bancare de pe Calea Timişorii a fost distrus prin explozie, din interiorul acestuia reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote. La faţa locului s-a deplasat de îndată echipa complexă formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei ai Serviciului Criminalistic, unde au constatat că două persoane necunoscute, cu feţele acoperite, au pulverizat cu un spray vopsea pe camerele de supraveghere. De asemenea, a fost observat un autoturism de teren de culoare închisă. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

Un alt bancomat a fost spart prin explozie

Citește și: Fondul Monetar Internaţional a anunţat că va acorda o sumă imensă pentru lupta cu noul virus apărut în China

Tot în zori, dar în localitatea Belinţ din judeţul Timiş, un alt bancomat a fost spart prin explozie. Hoţii au furat din interior casete cu bani. Prejudiciul urmează să fie stabilit, iar poliţia anchetează cazul, a informat corespondentul RRA Alina Bujancă.