Iulia Albu, dezvăluiri! Celebra creatoare de modă Iulia Albu a povestit într-un interviu despre momente din viața sa mai puțin frumoase, în care s-a confruntat cu probleme financiare destul de mari.         

Deși am crede că viața Iuliei Albu este una trăită în puf, creatoarea de modă susține că au fost și momente dificile în viața ei. Unul dintre acestea a fost cel în care a divorțat de fostul ei soț.

Într-un interviu pentru revista Viva, Iulia Albu a mărturisit că, la vârsta de 20 de ani a vrut să-și cumpere o pălărie, însă tatăl ei nu a avut bani să-i dea:

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Din punct de vedere financiar, cele mai grele momente au fost când mi-am dorit să îmi cumpăr o pălărie, iar tatăl meu nu a vrut să îmi dea bani. Asta pe la vreo 20 de ani. A fost foarte dificil. Era vreo 2000 de lire. Atunci nu era cu euro.

A mai fost apoi un moment tare dificil în momentul în care am plecat de acasă de la părinţii mei, m-am căsătorit. A trebuit să trăiesc din banii mei. A durat o perioadă de opt ani. Iar al treilea moment dificil financiar a fost momentul în care am divorţat. Pentru că atunci am abandonat complet avocatura, am luat-o de la zero din nou”, a spus Iulia Albu pentru viva.ro.

Iulia Albu. dezvăluiri! Făcând referire la fostul ei soț, Iulia Albu a mărturist că: „In general, unele lucruri sunt relevante în viață, altele definitorii și altele insignifiante”.

Află în articolul publicat de evzmonden.ro de ce la provocat pe Botezatu:

Cătălin Botezatu dă de pământ cu Iulia Albu! Umilită în ultimul hal: „Dacă nu era un Mihai Albu de care ea s-a agățat…