Este cel mai dur incident din trafic. Ce a generat scandalul! Credeați că se întâmplă numai la noi? Ei bine, nu. Și englezii se șicanează în trafic. Pentru că i-a făcut semne obscene, un tânăr a încasat o bătaie soră cu moartea.

Cel bătut a evitat în ultimul moment coliziunea dintre mașina sa și bolidul bătăușului, apoi i-a arătat degetul în convenționalul semn al șoferilor.

În materialul video de mai jos puteți vedea  momentul în care conducătorul unei mașini de teren se dă jos din vehicul și îl i-a la bătaie pe partenerul de trafic, potrivit evz.ro.

Este cel mai dur incident din trafic.„Este unul dintre cele mai terifiante atacuri în trafic din ultimii ani”

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Gestul l-a costat pe agresor 16 luni de închisoare, interdicție de a șofa vreme de 20 de luni și daune în valoare de 140 de lire sterline.Polițiștii din Barnsley, care au investigat incidentul, au mărturisit pentru o publicație londoneză că „este unul dintre cele mai terifiante atacuri în trafic din ultimii ani”.

Reamintim că un incident similar a avut loc și în România. Victima a fost Bianca Drăgușanu. Vedeta TV a trecut prin momente de panică, după ce a fost implicată într-un scandal uriaș în trafic. Incidentul s-a produs în București, moment în care diva a fost la un pas să fie linșată de un sofer nervos.

„Cand eu si Tristan am ajuns acolo, tipul inca striga si lovea cu pumnii in masina. S-a intors si ne-a vazut pe noi coborand din masina si venind catre el. S-a speriat si a incercat sa fuga. Tristan l-a prins si l-a intrebat: „Ce dracului faci” si chestii de genul asta. L-a si scuturat putin. In acel moment mi-am dat seama ca Tristan isi pierduse controlul, iar adversarul nu era de calibrul lui. Tristan are cam 120 kg. Tristan il luase de gat si il ridicase de la pamant. Am intrebat-o pe fata ce s-a intamplat si mi-a spus ca a fost un accident si ca omul a luat-o razna. Atunci i-am spus lui Tristan sa se calmeze si sa-l lase sa plece”, a povestit Andrew, fratele lui Tristan Tate, potrivit wowbiz.ro.