Este cea mai EFICIENTĂ DIETĂ de slăbit. Topești KILOGRAMELE nedorite cu ajutorul unei legume!

Este cea mai EFICIENTĂ DIETĂ de slăbit. Topești KILOGRAMELE nedorite cu ajutorul unei legume!
Este cea mai EFICIENTĂ DIETĂ de slăbit. Topești KILOGRAMELE nedorite cu ajutorul unei legume!
Autor:

Este cea mai EFICIENTĂ DIETĂ de slăbit. Dacă te-ai săturat de diete care nu dau randament, încearcă să urmezi cura cu ardei gras sau gogoşari. E variată şi conţine preparate foarte gustoase, potrivit unica.ro.

LUNI – Mic dejun: Salată de ardei gras, 200 g brânză de vaci. Prânz: Supă de roşii, doi ardei umpluţi cu orez, asezonaţi cu iaurt degresat şi verdeaţă. Cină: Ardei copţi (maxim 3) cu friptură de pui sau vită, la grătar.

MARŢI- Mic dejun: Salată de gogoşari, iaurt degresat, măsline. Prânz: Supă de roşii, doi ardei umpluţi cu orez, asezonaţi cu iaurt degresat şi verdeaţă. Cină: Peşte la grătar sau fiert cu salată de ardei gras, roşii şi morcovi.

MIERCURI – Mic dejun: Salată de ardei gras, 200 g şuncă slabă (pui sau curcan). Prânz: Supă de legume, doi ardei umpluţi cu orez, asezonaţi cu iaurt degresat şi verdeaţă. Cină: Pui la grătar cu gogoşari (natur sau copţi pe grătar).

JOI – Mic dejun: Salată de gogoşari, două ouă fierte sau omletă (fără ulei). Prânz: Supă de legume, doi ardei umpluţi cu orez, asezonaţi cu iaurt degresat şi verdeaţă. Cină: Ardei copţi (maxim 3) cu friptură de pui sau vită, la grătar.

VINERI- Mic dejun: Salată de ardei gras, 200 g brânză de vaci. Prânz: Supă de pui, doi ardei umpluţi cu orez, asezonaţi cu iaurt degresat şi verdeaţă. Cină: Peşte la grătar sau fiert cu salată de ardei gras, roşii şi morcovi.

SÂMBĂTĂ -Mic dejun: Salată de gogoşari, 200 g şuncă slabă (pui sau curcan). Prânz: Pui sau peşte la grătar sau la cuptor cu orez sau broccoli. Cină: Pui la grătar cu gogoşari (natur sau copţi pe grătar).

DUMINICĂ -Mic dejun: Salată de ardei gras, două ouă fierte sau omletă (fără ulei). Prânz: Pui sau peşte la grătar sau la cuptor cu orez sau broccoli. Cină: Ardei copţi (maxim 3) cu friptură de pui sau vită, la grătar.

CONSUMĂ LICHIDE!

Dimineaţa poţi bea o cafea, îndulcită cu o linguriţă de miere, care îţi dă energie.  În cursul dietei, în două dintre zile, poţi bea câte un pahar (250 ml) cu lapte degresat.  Consumă cel puţin 2 litri de apă pe zi. Seara, înainte de culcare, bea un ceai (neîndulcit) cu efect relaxant. Te vei odihni mult mai bine.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X