Este cea mai EFICIENTĂ DIETĂ de slăbit. Dacă te-ai săturat de diete care nu dau randament, încearcă să urmezi cura cu ardei gras sau gogoşari. E variată şi conţine preparate foarte gustoase, potrivit unica.ro.

LUNI – Mic dejun: Salată de ardei gras, 200 g brânză de vaci. Prânz: Supă de roşii, doi ardei umpluţi cu orez, asezonaţi cu iaurt degresat şi verdeaţă. Cină: Ardei copţi (maxim 3) cu friptură de pui sau vită, la grătar.

MARŢI- Mic dejun: Salată de gogoşari, iaurt degresat, măsline. Prânz: Supă de roşii, doi ardei umpluţi cu orez, asezonaţi cu iaurt degresat şi verdeaţă. Cină: Peşte la grătar sau fiert cu salată de ardei gras, roşii şi morcovi.

Citește și: Este cea mai eficientă dietă de slăbit. Dr. Oz a dezvăluit secretul: așa slăbești garantat

MIERCURI – Mic dejun: Salată de ardei gras, 200 g şuncă slabă (pui sau curcan). Prânz: Supă de legume, doi ardei umpluţi cu orez, asezonaţi cu iaurt degresat şi verdeaţă. Cină: Pui la grătar cu gogoşari (natur sau copţi pe grătar).

JOI – Mic dejun: Salată de gogoşari, două ouă fierte sau omletă (fără ulei). Prânz: Supă de legume, doi ardei umpluţi cu orez, asezonaţi cu iaurt degresat şi verdeaţă. Cină: Ardei copţi (maxim 3) cu friptură de pui sau vită, la grătar.

VINERI- Mic dejun: Salată de ardei gras, 200 g brânză de vaci. Prânz: Supă de pui, doi ardei umpluţi cu orez, asezonaţi cu iaurt degresat şi verdeaţă. Cină: Peşte la grătar sau fiert cu salată de ardei gras, roşii şi morcovi.

SÂMBĂTĂ -Mic dejun: Salată de gogoşari, 200 g şuncă slabă (pui sau curcan). Prânz: Pui sau peşte la grătar sau la cuptor cu orez sau broccoli. Cină: Pui la grătar cu gogoşari (natur sau copţi pe grătar).

DUMINICĂ -Mic dejun: Salată de ardei gras, două ouă fierte sau omletă (fără ulei). Prânz: Pui sau peşte la grătar sau la cuptor cu orez sau broccoli. Cină: Ardei copţi (maxim 3) cu friptură de pui sau vită, la grătar.

CONSUMĂ LICHIDE!

Dimineaţa poţi bea o cafea, îndulcită cu o linguriţă de miere, care îţi dă energie.  În cursul dietei, în două dintre zile, poţi bea câte un pahar (250 ml) cu lapte degresat.  Consumă cel puţin 2 litri de apă pe zi. Seara, înainte de culcare, bea un ceai (neîndulcit) cu efect relaxant. Te vei odihni mult mai bine.