evzmonden.ro Web analytics

Esca și MAREA DEZVĂLUIRE. Fanii au rămas ÎNCREMENIȚI: „Consider că…”

Esca și MAREA DEZVĂLUIRE. Fanii au rămas ÎNCREMENIȚI: „Consider că…”
Esca și MAREA DEZVĂLUIRE. Fanii au rămas ÎNCREMENIȚI: „Consider că...”

Esca și MAREA DEZVĂLUIRE. Gala Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) a avut loc sâmbătă seara, iar Andreea Esca,  jurnalista română, care activează în calitate de realizator-prezentator în cadrul Știrilor Pro TV, și prietenele ei, Dana Rogoz şi Amalia Enache, au participat la acestă ceremonie, potrivit libertatea.ro.

Într-un interviu exclusiv pentru Libertatea, Andreea Esca a răspuns câtorva întrebări ale reporterului, precizând că primul film care îi vine în minte este “You’ve got mail!” (1998, cu Tom Hanks şi Meg Ryan n.r.).

Cunoscuta prezentatoarea a știrilor Pro TV de 45 de ani a mai declarat că ar juca într-un film românesc dacă i s-ar da ocazia, fără însă să spună numele unui regizor anume pe care nu l-ar putea refuza dacă i-ar oferi un rol.

Da, mi-ar plăcea, dacă chiar ar conta, dacă mi s-ar părea că mi se potriveşte şi dacă aş considera că iese bine. N-aş face aşa ceva dacă n-aş simţi că iese bine. Eu sunt o perfecţionistă şi în ceea ce mă priveşte şi decât să faci un lucru mediocru mai bine stai acasă“, a spus Andreea Esca .

Ea a avut apariţii episodice în filme, jucându-şi propriul rol de prezentatoare TV sau de reporter, dar şi-a amintit că în copilărie a făcut figuraţie într-un serial regizat de regretatul Geo Saizescu, unde rolul principal era jucat de Ştefan Bănică jr.

Vedeta Pro TV a fost prezentă sâmbătă seara la Cluj, la Gala TIFF, acolo unde s-au decernat premiile ediţiei a 17-a a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, iar vedeta serii a fost actriţa Fanny Ardant, care a primit premiul pentru întreaga carieră.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X