Eroi de sacrificiu

Filmul zilei

eroi
Eroi de sacrificiu

„Eroi de sacrificiu 2”, filmul oferit de Pro TV, la 20.30, aduce laolaltă cei mai cunoscuți actori din filmele de acțiune. Astfel, al doilea film al seriei îi reunește pe Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews, Randy Couture, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger și Liam Hemsworth.

Fanii filmului românesc se pot delecta cu „Semnul șarpelui” (TVR 2, ora 20.30), cu Mircea Diaconu și Mircea Albulescu, și „Bariera” (Pro Cinema, ora 20.00), cu Octavian Cotescu și Toma Caragiu. Adrenalină și acțiune puteți găsi în „Eroul scăpat din infern” (Pro TV, 22.45), cu Ron Perlman și Selma Blair, „Shadow Man” (AXN, ora 21.00) cu Steven Seagal și Eva Pope, și în „Animal 2” (Kanal D, ora 0.00) cu Ving Rhames și K.C. Collins.

Dacă vreți să vă relaxați înaintea unei noi zi de muncă, urmăriți „Johnny English… se întoarce”, cu Rowan Atkinson, film programat de HBO, la 20.00. La Universal Channel, la 22.00, adolescenții trăsniți au parte de noi aventuri în „Plăcinta americană: Tabăra de muzică”. Umorul și romantismul se împletesc în comedia romantică „Nuntă de Crăciun”, cu Sarah Paulson și Eric Mabius.

La ora 20.00, Viasat Nature a programat un documentar dramatic – „Renăscuți din cenușă, iar la 20.45, la TVR 1, Andreea Marin revine pe sticlă cu emisiunea „Prețuiește viața”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X