„Era buna si cand era saraca si dezbracata!” Mihai Gainusa o desfiinteaza pe Andra! Iata postarea care i-a scos din sarite pe fanii ARTISTEI: „Ce jurnalist de cacao”

„Era buna si cand era saraca si dezbracata!” Mihai Gainusa o desfiinteaza pe Andra! Iata postarea care i-a scos din sarite pe fanii ARTISTEI: „Ce jurnalist de cacao”
"Era buna si cand era saraca si dezbracata!" Mihai Gainusa o desfiinteaza pe Andra! Iata postarea care i-a scos din sarite pe fanii ARTISTEI: "Ce jurnalist de cacao"

„Era buna si cand era saraca si dezbracata!” Mihai Gainusa o desfiinteaza pe Andra! Iata postarea care i-a scos din sarite pe fanii ARTISTEI: „Ce jurnalist de cacao”.

Andra Maruta a intrat sub lupa lui Mihai Gainusa! Fostul prezentator de la ‘Cronica Carcotasilor’ a publicat imagini din tinerea artistei, in ca aceasta apare dezbracata.

In ciuda faptului ca are numai cuvinte de lauda la adresa Andrei, jurnalistul a apelat la ironie privind situatia financiara a artistei de la acea vreme, iar postarea a reusit sa starneasca furie din partea internautilor.

“Andra era bună şi când era săracă şi dezbrăcată! Vezi cum arăta când n-avea bani de haine dar avea voce!

Spre deosebire de alţi artişti din generaţia ei, Andra nu a avut una ci două chei ale succesului. Pe de o parte vocea, inconfundabilă şi inegalabilă. Pe de altă parte faptul că, tânără şi săracă fiind, viitoarea doamnă Măruţă nu prea avea bani de haine întotdeauna şi atunci se pornea pe la evenimente în dezabieuri.

Curajoasă şi dezinhibată, cântăreaţa nu s-a ascuns niciodată pe după vişin când a venit vorba de pozele sale din tinereţe: ”Este ca şi cum mi-ar fi ruşine de ceea ce am făcut. Ăştia am fost, nu trebuie să ne fie ruşine cu ce am trăit. Nu am făcut nimic rău, nu am ştiut. De asta zic este întotdeauna loc de mai bine, să învăţăm, să prindem experienţă de la cei care într-adevăr cunosc.”

Alăturat, câteva dintre posturile cu care artista îşi rupea publicul pe genunchi, mai ceva ca Trăistariu când îşi îndesa şosetele în chiloţi.”, a scris Mihai Gainusa pe site-ul sau, potrivit Cancan.

In urma acestui mesaj, fostul prezentator TV nu a reusit decat sa isi puna toti urmaritorii in cap, care l-au criticat aspru: “Ce jurnalist mort de foame!!!!!/ Ce jurnalist de cacao/ Esti cioara!”.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

6 Comentarii

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X