Fosta sotie a compozitorului Horia Moculescu, Mariana Moculescu, a trecut prin episoade terifiante! Cand toata lumea a crezut ca si-a gasit linistea pe plan sentimental, un mare scandal s-a iscat intre ea si fostul iubit, caruia i-a spus adio dupa un an si jumtate.

Mariana Moculescu a povestit ca relatia cu barbatul langa care isi dorea sa isi intemeieze o familie s-a transformat intr-o adevarata drama! Aceasta a indurat umilinte, batai, a fost inselata, si, cel mai grav, iubitul a fost la un pas sa o omoare.

“Vreau să vă spun că relaţia mea cu Massimiliano s-a terminat. Asta din cauză că am fost trădată şi că nu îl interesează viaţa Nidiei (n.r – fiica ei). Însă, pe lângă asta, am descoperit în messenger-ul lui de Facebook o conversaţie cu o fostă iubită, în care el îi făcea declaraţii de dragoste şi îi spunea că visează să revină la ea. M-am simţit foarte rănită”, a explicat Mariana Moculescu, potrivit b1.ro.

Citește și:

Fosta sotie a lui Horia Moculescu a relatat niste epidoade cumplite din relatie cu fostul partener italian. Intamplarile au avut loc in locuinta pe care acesta o detine in Italia.

“În trecut, Massimiliano m-a şi lovit. Totul s-a întâmplat în casă, m-a strangulat de două ori, m-a lăsat fără aer, dar nu am vrut să spun nimănui mizeriile astea. Venea beat de la femei şi se comporta ca un derbedeu. Îţi spun că nimeni nu poate sta cu el. Are telefonul plin de filme porno. Întreţine femeile cu bani! Viaţa alături de o astfel de persoană este un infern. Trebuie să mă mut din casa lui, aşa că o să merg la prietena mea pe care o am de o viaţă şi care este căsătorită de 20 de ani cu un italian serios”, a mai spus Mariana.