Emoţionant! Sora lui Pepe şi-a pus o poză cu regretatul Franco în bucheţelul de mireasă

Emoţionant! Sora lui Pepe şi-a pus o poză cu regretatul Franco în bucheţelul de mireasă
Emoţionant! Sora lui Pepe şi-a pus o poză cu regretatul Franco în bucheţelul de mireasă
Autor:

Familia lui Pepe trecea în 2007 printr-un necaz foarte mare, atunci când nepotul cântăreţului murea într-un tragic accident rutier produs în apropiere de Bucureşti. Tânărul Franco avea doar 17 ani şi era fiul lui Giani, unul dintre fraţii artistului şi nepotul preferat al lui Pepe.

familia pascu

Chiar dacă au trecut aproape 8 ani de la această tragedie, durerea imensă există în sufletele celor din familia Pascu, care în fiecare săptămână merg la mormântul lui Franco dintr-un cimitir bucureştean. De altfel, la toate evenimentele din familia lui Pepe, care este una extrem de unită, Franco este tot timpul prezent pentru că o fotografie cu el nu lipseşte niciodată, indiferent de locaţia evenimentului.

În acest weekend, sora lui Pepe, Loredana, s-a cununat religios la o biserică din Constanţa, iar o fotografie cutremurătoare cu Franco în echipament de fotbalist a fost pusă într-un superb bucheţel de flori al miresei…

loredana si franco

Copy of loredana si franco

În fiecare an, pe 21 octombrie, toată familia Pascu merge le cimitir unde petrece ore bune lângă mormântul tânărului. „Franco s-a mutat la Dumnezeu. Mereu facem aşa în cimitir. Niciodată nu am vrut să vină cineva nepoftit, dar dacă ar fi venit cineva, ar fi fost binevenit”, spunea recent Giani Pascu, tatăl băiatului mort în cumplitul accident rutier.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X