Emoționant! Moment UNIC: Andi Moisescu, replică IMPRESIONANTĂ când a făcut intrarea Simonei Halep: „Aurul nu mai trebuie adus de la Londra…”

Emoționant! Moment UNIC: Andi Moisescu, replică IMPRESIONANTĂ când a făcut intrarea Simonei Halep: „Aurul nu mai trebuie adus de la Londra…”
Emoționant! Moment UNIC: Andi Moisescu, replică IMPRESIONANTĂ când a făcut intrarea Simonei Halep: „Aurul nu mai trebuie adus de la Londra...”
Autor:

Miercuri seară, Simona Halep a avut parte de o primire fastuoasă pe Arena Naţională, acolo unde mii de români au fost prezenţi la ceremonia în care Simona a prezentat trofeul cucerit în acest an la Wimbledon.

Pe Arena Națională, unde Simona Halep a prezentat trofeul câștigat, Andi Moisescu a fost cel care a făcut intrarea campioanei de la Wimbledon. Jurnalistul de la Pro TV a avut o replică originală când pe scenă s-a prezentat frumoasa sportivă.

„Aurul nu mai trebuie adus de la Londra, aurul este aici”, a spus el, făcând aluzie ironică la intenția lui Liviu Dragnea de a aduce aurul României de la Londra, depunând chiar un proiect de lege în acest sens, potrivit hotnews.ro.

​„Momentul mult așteptat a sosit. Marea noastră campioană este gata să intre în Arenă și să vă salute personal. Nimeni alta decât Regina noastră de la Wimbledon. Au venit să o întâmpine personal marii campioni ai României. Aurul nu mai trebuie adus de la Londra, aurul este aici”, a spus Andi Moisescu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X