evzmonden.ro Web analytics

Emotionant! Andreea Marin a vorbit pentru prima data despre noul sau IUBIT: “Sunt fericita si echilibrata datorita lui…”

UITE ce bine le sta impreuna!

Emotionant! Andreea Marin a vorbit pentru prima data despre noul sau IUBIT: “Sunt fericita si echilibrata datorita lui…”
Emotionant! Andreea Marin a vorbit pentru prima data despre noul sau IUBIT: "Sunt fericita si echilibrata datorita lui..."

Andreea Marin zambeste din nou! Fosta Zana a surprizelor este mai indragostita ca niciodata si, se pare ca dupa mai multe relatii zbuciumate, si-a gasit in sfarsit jumatatea.

Adrian Ionut Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia, in varsta de 32 ani, este cel care i-a furat inima Andreei Marin.

Noua iubire a sosit ca o binecuvantare in viata frumoasei brunete, avand in vedere divortul dificil prin care a trecut anul trecut, cand s-a despartit de Tuncay Ozturk.

Vedeta este intr-o forma de zile mari si se pare ca se simte mai bine ca niciodata alaturi de Adrian Brancoveanu, tanarul care a reusit sa ii readuca zambetul pe buze.

Astfel, Andreea Marin a vorbit pentru prima oara despre sentimentele sale, marturisind ce a insemnat aceasta relatie pentru viata ei.

Anul acesta a fost un dar, îi mulțumesc lui Dumnezeu că a echilibrat cumva greutățile de anul trecut cu un an excelent, mai ales în ultimele luni, când m-am bucurat de sănătate, de echilibru, de dragoste, de realizări în plan profesional. Nu voi intra prea adânc în amănunte. Dar, da. Sunt fericită și echilibrată datorită lui

, a spus Zâna pentru Libertatea, conform B1.ro.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X