Emoții uriașe pentru Dana Rogoz și soțul său. La 34 de ani, actrița va deveni mamă pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut în pragul sărbătorilor de iarnă pe blogul personal.

Dana Rogoz a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Actrița spune că este foarte fericită că va aduce pe lume o fetiță.

Emoții uriașe pentru Dana Rogoz. Mi-e frică, și mă liniștesc…

„DA, acum pot să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat. Și nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezeasca ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiți! Cât poate fi de frumos! Nu există cuvinte care să exprime ce simt.

Citește și: Nadine: „Nu sunt divă, sunt soţie şi mamă”

Sunt fericită, sunt emoționată. Mă simt cea mai norocoasă, îmi fac griji deseori, mi-e frică, și mă liniștesc, și încerc să conștientizez. Îmi fac planuri, îmi imaginez cum va fi cu 2 copii, cum va arată casă noastră, și iar mă bucur. Plutesc, și mă simt copleșită uneori de tot, tocmai pentru că simt… tot.

Și pentru că deja știu ce bucurie îți poate aduce în viață un copil. Am aflat chiar înainte de ziua mea de naștere. Nu știu dacă țineți minte, dar va spuneam atunci că sunt cea mai fericită. Pentru că trăiesc viață pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. O spuneam și pentru că știam deja că port în mine două inimi care bat.

Ne-am bucurat de veste în familia noastră. Mă rog, Vlad se laudă de câteva săptămâni deja la grădiniță că va avea o surioara. Așa că azi, la fel că acum 6 ani, am deschis acest blog și m-am decis să împărtășesc cu voi bucuria familiei noastre.Timpul trece fantastic de repede, așa că azi sunt în 16 săptămâni și 5 zile.

Vă dați seama că mi-a fost alături la toate premierele MO, în caravana din țară, la festivalurile din străînătate. A fost tare bună cu mine, micuța, în cea mai spectaculoasă perioada a vieții mele. Te-am așteptat, minune! Și te mai așteptăm un pic, cu toții, să vii în familia noastră!”, a scris Dana Rogoz.

Reamintim că pe 1 martie 2014, Dana Rogoz a promit cel mai frumos mărțișor, pe Vlad. La scurt timp după ce a născut, prezentatoarea PRO TV International a postat o imagine cu fiul său, care a fost însoțită de un mesaj impresionant.

“Uite ca s-a intamplat sa fie chiar cum a vrut el. Daca il programam pe 1, ar fi fost: ai vrut tu neaparat sa fie de martisor, dar el a venit asa, ca un martisor. Cand e de mancat, se face auzit.”