}

Emoții mari pentru o cântăreață din România! „A fost o zi pe care nu o voi uita vreodată…”

Emoții mari pentru o cântăreață din România! „A fost o zi pe care nu o voi uita vreodată…”
Emoții mari pentru o cântăreață din România! „A fost o zi pe care nu o voi uita vreodată...”
Autor:

Emoții mari pentru o cântăreață din România! Paula Seling, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, care împreună cu Ovi, a reprezentat România la concursul Eurovision 2010, unde au ocupat locul 3, a cântat la Catedrala din Baia Mare de Florii.

Acolo a avut parte de o surpriză extrem de plăcută, a primit Ordinul Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitor din Maramureș. Extrem de emoționată, Paula Seling  a scris pe o rețea de socializare despre distincția primită de la Părintele Iustin.

„Ce zi binecuvântată! Am cântat, ieri, de Florii, din nou acasă, la Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare, plină de oameni buni și frumoși care m-au așteptat cu atâta dragoste! Și tot ieri a fost o zi pe care nu o voi uita vreodată, am primit, de la Părintele Iustin – Episcopul Maramureșului și Sătmarului și Părintele Timotei Sătmareanul Arhiereu-Vicar, Ordinul . Sunt onorată, fericită și recunoscătoare! Aceasta zi mare mă face să cred și mai tare că fiecare din noi putem alege să facem lumea un loc mai bun, cu ajutorul Lui Dumnezeu”, a menționat Paula Seling pe contul său de pe o rețea de socializare.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X