Emilia Popescu si Stefan Banica Jr. impart aceeasi scena de ani buni, motiv pentru care au ajuns sa isi construiasca o legatura puternica.

Recent, Emilia Popescu a marturisit ca intre ea si Stefan Banica Jr. nu este o relatie de simpla amicitie.

„Ne-am cunoscut în facultate, el era în anul întâi și eu eram în anul al treilea. Pe urmă, am început să lucrăm imediat împreună. Dar ne-am împrietenit din facultate, aveam un cerc comun de prieteni care nu erau actori și am început să lucrăm chiar în 90împreună în televiziune. De atunci am rămas așa. Am avut perioade când ne vedeam mai des sau de mai puține ori, dar prietenia nu se contabilizează în felul acesta. Am depășit gradul de prietenie, chiar suntem familie”, a declarat Emilia Popescu pentru Libertatea.

Citește și: Ramona Bădescu: „Sunt într-o exclusivitate dedicată băiețelului meu!”

„Este foarte perfecționist. Și eu sunt, dar în alt fel. El e mai riguros decât mine, pe mine uneori mă sufocă rigurozitatea lui, așa cum pe el îl enervează lipsa mea de rigoare. Dar ne întâlnim când e vorba de inspirație, de chimie, și chimia asta nu o pot explica, ea există pur și simplu. Ne ajutăm foarte mult pe scenă, pentru că știm ce avem de făcut fiecare și știm și ce trebuie să primim. Și atunci îți dai seama imediat când e în dificultate partenerul, că se întâmplă, și salvezi situația”, a mai spus Emilia Popescu.