Emisiunea Iulianei Tudor a ZDROBIT! TVR are un nou record de audiențe

Emisiunea Iulianei Tudor a ZDROBIT! TVR are un nou record de audiențe
Emisiunea Iulianei Tudor a ZDROBIT! TVR are un nou record de audiențe
Autor:

TVR 1 şi TVR 2 au reușit să țină în fața televizoarelor milioane de telespectatori, plasând în topul celor mai urmărite programe: transmisiunea specială TVR 1 din Noaptea de Înviere (la Universul credinţei), ediţiile speciale TVR 1: La masa de Paşti, cu Iuliana Tudor, (28 şi 29 aprilie), Politică şi delicateţuri, cu Mircea Dinescu (28 aprilie), dar şi programele TVR 2: Sănătate cu de toate (30 aprilie) şi filmele Un sărâs în plină vară (28 aprilie) şi Păcală (1 mai).

În Duminica Paştelui, Iuliana Tudor şi Mircea Dinescu au ocupat ele mai bune poziţii în topul audienţelor situându-se pe locurile 3, respectiv 4, în funcţie de publicul ţintă. Astfel, în intervalul 17.00- 17.47, emisiunea Politică şi delicateţuri a clasat postul TVR 1 pe locul 3 pe targetul Naţional 18+ (cu 2,3% rating mediu şi 6,9% cotă medie de piaţă) şi pe locul 4 pe targetul Urban 18+ (cu 2% rating, respectiv 6,6% cotă medie de piaţă) , depăşind PRO TV.

Valori similare le-a înregistrat TVR 1 şi cu Iuliana Tudor La masa de Paşti care, în intervalul 14.31-15.18, a ocupat locul 3 pe Urban 18+ (cu 2% rating mediu şi 7,1% cotă medie de piaţă), respectiv locul 4 pe Naţional 18+ (cu 2,3% rating mediu şi 7% cotă medie de piaţă).

TVR 2 a ajuns şi el în top în Duminica Paştelui cu Un sărâs în plină vară ocupând în intervalul 13.10 – 14.45 locul 4 pe Naţional 18+ (cu un rating mediu de 1,9% şi o cotă medie de piaţă de5,9%), se arată în comunicatul trimis de TVR redacției Evz Monden.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X