Eminem i-a ŞOCAT! Controversatul artist cântă despre viol

Eminem i-a ŞOCAT! Controversatul artist cântă despre viol
Eminem i-a ŞOCAT! Controversatul artist cântă despre viol
Autor:

Controversatul artist Eminem şi Dr. Dre au înregistrat un single pentru coloană sonoră a unui film biografic despre grupul NWA. Versurile piesei au şocat puternic societatea civilă din America.

Potrivit contactmusic.com, piesa care include acel vers se numeşte „Medicine Man” și este un single ale cărui versuri vorbesc despre viol.

„Nimeni nu e în siguranţă/ Necredincioşilor, chiar nu e niciuna/ Eu le fac să juiseze chiar şi pe târfele pe care le violez”, acesta este versul care a generat critici şi proteste în rândul americanilor.

Directorul fundaţie de caritate care militează împotriva violurilor,Karen Ingala Smith, a dat câteva declaraţii unei publicaţii britanice că noul single al rapperului Eminem promovează violenţa dome stică împotriva femeilor şi le dezonorează pe victimele violenţelor sexuale, anunţă mediafax.ro.

Marshall Bruce Mathers III , cunoscut sub numele de scenă Eminem, s-a născut pe 17 octombrie 1972. În anul 2000, Artistul Eminem se numără printre artiştii cu cele mai mari vânzări de discuri din toate timpurile de pe TERRA.

 

Tags: , ,

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X