Totul s-a întâmplat ieri, la ora 14, în centrul Clujului. Martorii au văzut cum primarul Emil Boc iese din sediul instituției pe care o conduce și se așează undeva la umbră, în apropierea zonei în care se desfășurau repetițiile pentru Zilele Culturale Maghiare.

La un moment dat, edilul începe să scrie ceva pe telefon. Apoi să și sună. Nu se știa, pe moment, pe cine apelează.

Nu a trecut mult timp și lucrurile au început să se lămurească, arată portalul www.dcnews.ro, care citează surse din Poliția Locală.

Se pare că Emil Boc ar fi fost deranjat de zgomotul mult prea mare din stațiile de amplificare montate lângă scena unde se făceau repetițiile.

Citește și: „Dosare de presă”- Dan Capatos: „Când un prim-ministru e fotografiat în fundul gol, e vina celor care ar trebui să-l protejeze”

Azi dimineață, spune aceeași sursă, edilul a fost întrebat de un post de radio local ce s-a întâmplat, ce l-a nemulțumit ieri.

„Au fost câteva activități administrative pe care le-am observat.

Nu trebuie să fac publice toate nemulțumirile mele. Au fost, într-adevăr, câteva lucruri care m-au deranjat, le-am rezolvat pe unele.

Sunt câteva care se rezolvă într-un timp scurt, altele pe termen mai lung, evident că cele pe termen scurt s-au rezolvat”, atât a declarat Emil Boc, lăsând totul în suspans.