In memoriile sale publicate recent, Elton John a descris felul dramatic in care comportamentul lui Michael Jackson s-a schimbat de-a lungul anilor. 

In varsta de 72 de ani, Elton John a hotarat sa nu ascunda nimic in memoriile sale, publicate in foileton de ziarul Daily Mail, indiferent de consecinte, informeaza DcNews.

Dupa ce a dezvaluit ca a suferit de cancer la prostata, dar si despre dependenta sa fata de droguri si sex, artistul britanic a abordat intr-un capitol si amanunte despre viata bunului sau prieten, Michael Jackson.

In ciuda faptului ca a fost bun prieten cu Michael Jackson, Elton John il descrie pe acesta drept un ‘bolnav mintal si ‘o persoana tulburata’.

Citește și:

‘L-am cunoscut pe Michael când avea 13 sau 14 ani… Era cel mai adorabil copil pe care ţi-l poţi imagina. Dar, la un moment dat, a început să se izoleze de lume şi de realitate, cum a făcut şi Elvis Presley’, scrie Elton John in memoriile sale.

‘Dumnezeu ştie ce îi trecea prin cap şi ce medicamente îi fuseseră prescrise, însă de fiecare dată când mă întâlneam cu el în ultimii ani, mă gândeam doar că bietul om îşi pierduse complet capul. Nu vreau să spun asta în sensul distractiv al cuvântului. Era un bolnav mintal şi o persoană tulburată când te aflai în preajma sa’, a continuat el.

Citește și:

Artistul a precizat că la una dintre petrecerile sale organizate in Los Angeles, l-a gasit pe Michael Jackson in timp ce se juca cu fiul asistentei sale. Acesta a crezut atunci a ‘regele pop-ului’ nu se simtea bine in preajma adultilor si ca se refugiase in universul copiilor. Nu a ajuns vreodata sa-l banuiasca de ceva. Acuzatiile de abuz asupra copiilor au venit mai tarziu, după cativa ani, si au luat amploare dupa moartea megastarului, a incheiat Elton John, potrivit sursei mai sus mentionata.