Elton John nu a mai putut, aflat la Aukland în Noua Zeelandă, și s-a oprit din cântat. Acesta este în vârstă de 72 de ani și pentru prima oară nu a mai putut continua spectacolul care îl susținea. Elton Jon și-a cerut scuze fanilor că nu mai poate continua.

În timp ce se afla în mijlocul unui turneu mondial, Elton John a oprit brusc un concert în Aukland. Superstarul britanic în vârstă de 72 de ani, s-a străduit să cânte duminică seara, pe Mount Smart Stadium. S-a oprit şi cu lacrimi în ochi şi-a cerut scuze explicând că are pneumonie.

Elton John nu a mai putut, s-a oprit din cântat

Citește și: Momente teribile pentru Elton John! A fost nevoit să părăsească scena. Vedeta a recunoscut...

După ce a fost examinat de un doctor, a cântat încă două piese înainte de a se opri în mijlocul concertului: „Nu pot cânta, mi-am pierdut vocea”, a spus publicului. „Trebuie să plec, îmi pare foarte rău”, a spus el răvăşit. Filmările video îl arată pe Elton John într-un costum albastru, purtând ochelari mari, stând în faţa pianului şi ridicând din umeri neputincios în faţa mulţimii.

Elton John oprit de pneumonie

El a părăsit scena cu capul în jos, ajutat de membrii echipei sale. „Am fost diagnosticat cu pneumonie atipică mai devreme, dar am fost hotărât să vă ofer cel mai bun spectacol posibil”, a scris apoi pe contul său de Twitter. Această pneumonie a fost provocată de uşoare infecţii ale sistemului respirator.

Elton John se află în Noua Zeelandă ca parte a turneului său mondial, „Farewell Yellow Brick Road”, care a început în 2018 şi este programat să se încheie la sfârşitul acestui an la Londra. Cu sute de concerte în întreaga lume, acest turneu este considerat ca ultima şansă de a-l vedea pe cântăreţ înainte de a se retrage.

Promotorul etapelor australiene ale turneului, Chugg Entertainement, a declarat că vedeta se odihneşte şi că evenimentele vor continua aşa cum era planificat. „Medicii sunt siguri că se va recupera”, a spus un purtător de cuvânt, potrivit Le Point.