Elton John, dezvăluiri cutremurătoare despre Freddie Mercury! „După ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit…”

Elton John, dezvăluiri cutremurătoare despre Freddie Mercury! „După ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit…”
Elton John, dezvăluiri cutremurătoare despre Freddie Mercury! „După ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit...”
Autor:

Elton John, dezvăluiri cutremurătoare despre Freddie Mercury!

La 27 de ani de la moartea lui Freddie Mercury, Elton John scoate la iveală în cartea „Love is the Cure: On Life, Loss, and the End of AIDS”, amănunte mai puțin știute despre unul dintre cei mai iubiți artiști din toate timpurile.

Cel mai bun prieten a l regretatului artist a făcut dezvăluiri emoționante despre ultimele zile din viața cântărețului, care a murit de SIDA: „Freddie nu a anunțat public că suferă de SIDA, decât cu o zi înainte de a muri în noiembrie 1991. Deși era peste măsură de energic pe scenă – mai mult decât Bowie sau Jagger la un loc – era un om foarte rezervat în ce privește viața privată. Dar Freddie mi-a spus că are SIDA imedit după ce a fost diagnosticat în 1987.

Am fost devastat. Am văzut ce face această boală la mulți prieteni. Știam exact ce se va întâmpla cu Freddie. Și el știa. El știa că moartea, moartea agonizantă, urma să vină. Dar Freddie era incredibil ce curajos. A păstrat aparențele, a continuat să cânte alături de trupa Queen, și a continuat să fie cea mai amuzantă și generoasă persoană dintotdeauna.

După ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit la sfârșitul anilor 80 și începutul anilor 90, a fost prea greu de îndurat. Mi se rupea inima să văd această stea a muzicii distrusă de SIDA. Spre sfârșit, corpul său a fost acoperit de leziuni cutanate dureroase din cauza sarcomului Kaposi. Era aproape orb. Era prea slăbit și pentru a sta în picioare.”

Elton John a mai spus că Freddie Mercury l-a trecut în testament – un tablou, semnat de unul din artiștii lui preferați, pictorul britanic Henry Scott Tuke.

„Dragă Sharon, mă gândeam că-ți place. Cu drag, Melina. Crăciun fericit!’ Sharon și Melina erau numele cu care se alintau cei doi, scrie Bored Panda.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X