Elena Udrea și fiica lui Băsescu, din nou în prim-plan. Adevărul va ieși la suprafață

Elena Udrea, fosta şefă de cabinet a lui Traian Băsescu, dar şi fiica acestuia, Ioana, sunt chemați astăzi în fața judecătorilor în dosarul de luare de mită în care sunt implicaţi.

În urmă cu doi ani, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) i-au trimis în judecată pe Elena Udrea, pentru instigare la luare de mită și spălare de bani, pe Gheorghe Nastasia  și pe Victor Tarhon, pentru luare de mită, informează antena3.ro.

Pe lângă cei menționați mai sus, mai răspund în faţa instanţei Ioana Băsescu, notar public, fiica preşedintelui României în funcţie la acel moment, pentru instigare la delapidare, instigare la spălarea banilor.

Citește și:

Reamintim că Elena Udrea a mai fost prezentă la Curţea de Apel Bucureşti unde a avut loc un nou termen în procesul în care este acuzată de trafic de influenţă şi spălarea banilor, Elena Udrea a oferit informații despre Alina Bica, fosta şefă a DIICOT.

„Cu Alina Bica am mai vorbit. Din câte ştiu eu, Alina Bica nu mai calcă în România, nu mai vine în România. (…) De data aceasta, aşa cum v-am spus pe fugă la prima întâlnire, cred că lucrurile se schimbă în bine în justiţie şi cred că am şansa să mă apăr corect şi că argumentele mele, care sunt probate şi în fapt şi în drept, vor fi avute în vedere. Voi participa şi mă voi implica activ în procesele mele de data aceasta, lucru pe care nu l-am făcut înainte ştiind că orice aş face soarta mea era pecetluită. Acum, cred că am o şansă să mă apăr în faţa acestor acuzaţii care s-au formulat împotriva mea, pe vremea când acuzaţiile se făceau aşa de uşor cu un denunţ”, a spus recent fostul ministru al Turismului.