Elena Udrea s-a hotarat! Fostul ministru al Turismului a luat DECIZIA cea mare. Confirmare EXPLOZIVA!
Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, ar fi ajuns în România, conform unor surse citate de Antena3.

Update: Din surse apropiate familiei ei, Elena Udrea a intrat în ţară în această dimineaţă, dar mai întâi s-a deplasat acasă la mama ei, care locuieşte într-un apartament din Drumul Taberei.

Din cauza călătoriei foarte lungi de aproape 24 ore, Elena Udrea a resimţit o stare accentuată de oboseală şi a ales să meargă cu fetiţa ei la locuinţa din Drumul Taberei.

Citește și: Coronavirus Romania. Cum arata informatiile de ultima ora!

Ştirea iniţială: Conform sursei citate, fost ministru urmează să ofere declarații cu privire la situația în care se află.

Udrea a locuit în Costa Rica din luna februarie a anului 2018.

Pe data de 5 iunie 2018, aceasta a fost condamnată definitiv, de Înalta Curte la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute pentru luare de mită şi abuz în serviciu. În luna octombrie a anului trecut Udrea a fost reținută de polițiști în Costa Rica.

În 24 decembrie 2018, ÎCCJ a decis suspendarea executării pedepsei, Elena Udrea fiind eliberată din închisoarea din Costa Rica. Ulterior, fostul ministru a depus o solicitare pentru obținerea azilului în Costa Rica.

Duminică seara, 7 iulie, Antena 3 a difuzat imagini care arătau cum Elena Udrea, alături de mama şi fiica sa, au aterizat pe aeroportul din Frankfurt. Astăzi, același post TV anunța că politicianul a ajuns deja în România.

Udrea și-a exprimat în mai multe rânduri dorința de a se întoarce în România.