Elena Udrea rupe tacere! Iata cum a reusit sa scape Calin Popescu Tariceanu: „Eu nu am avut aceasta sansa, spre exemplu.”

Elena Udrea rupe tacere! Iata cum a reusit sa scape Calin Popescu Tariceanu: „Eu nu am avut aceasta sansa, spre exemplu.”
Elena Udrea rupe tacere! Iata cum a reusit sa scape Calin Popescu Tariceanu: "Eu nu am avut aceasta sansa, spre exemplu."

Elena Udrea rupe tacere! Iata cum a reusit sa scape Calin Popescu Tariceanu: „Eu nu am avut aceasta sansa, spre exemplu.”

In ciuda faptului ca este stabilita in Costa Rica, Elena Udrea este la curent cu tot ce se intampla in Romania! Dupa achitarea lui Calin Popescu Tariceanu, fostul ministru al Turismului a rabufnit pe pagina sa de socializare.

Elena Udrea sustine ca se bucura pentru achitarea lui Calin Popescu Tariceanu, insa critica revolta sefului Statului impotriva abuzurilor facute de statul paralel, care i se pare ipocrita.

„Ma bucur pentru domnul Tariceanu, ca a fost achitat intr-un proces nedrept, unul dintre cele multe instrumentate de statul paralel impotriva adversarilor politici, sau oameni de afaceri, sau lideri de opinie, sau jurnalisti ori patroni de presa etc. Din fericire, a avut sansa sa ii fie judecat dosarul de un Complet format de unii dintre cei mai integri judecatori de la ICCJ si care nu sunt controlati de catre SRI. Eu nu am avut aceasta sansa, spre exemplu. Nu le dau numele, pentru ca nu vreau sa ii expun.

Dar nu pot sa nu remarc ca revolta domnului Tariceanu exprimata in interventiile de la tv, impotriva abuzurilor facute de statul paralel este ipocrita, cat timp discursul dansului, foarte argumentat, corect si coerent altfel, nu a avut nicio urmare in anii de cand ne tot spune cat lupta dansul pentru drepturi si libertati. Spre exemplu, cel mai elocvent, domnul Tariceanu nu a cerut un lucru elementar ministrului ALDE, Tudorel Toader. Sa faca dreptate celor condamnati de Completele de 5 constatate ilegale de CCR, care nu mai erau in termen sa depuna Contestatie la executare si, care inca sunt in puscarii si se uita cu speranta la domnul Tariceanu, al doilea om in stat, cand vorbeste de luni de zile despre ordonanta reparatorie, care nu a mai venit…Ba chiar i-a luat apararea si ne-a spus ca el considera ca Toader a facut mult pentru consolidarea statului de drept”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X