Elena Udrea, MARTURISIRI INCREDIBILE din INCHISOARE: „Nu am plans adunat in toata viata mea cat am plans acolo.”

Elena Udrea, MARTURISIRI INCREDIBILE din INCHISOARE: „Nu am plans adunat in toata viata mea cat am plans acolo.”
Elena Udrea, MARTURISIRI INCREDIBILE din INCHISOARE: "Nu am plans adunat in toata viata mea cat am plans acolo."

Elena Udrea, MARTURISIRI INCREDIBILE din INCHISOARE: „Nu am plans adunat in toata viata mea cat am plans acolo.”

In cadrul unei interventii telefonice pentru Romania Tv, Elena Udrea a oferit dezvaluiri despre cum au descurs lunile petrecute dupa gratii, dar si despre conditiile din inchisoarea din Costa Rica.

Elena Udrea povestit ca cel mai cumplit a fost sa isi stie fetita singura, iar acum, ca a vazut-o, nici nu a mai putut sa o recunoasca pe micuta.

„Pentru mine a fost traumatizant. Mă gândeam că nu am plâns adunat în toată viața mea cât am plâns în prima lună acolo, gândindu-mă la copil și la faptul că era singur acasă, mă rog, fără mine”, a spus Elena Udrea, la Romania TV.

Despre inchisoarea in carea a stat, fostul Ministru al Dezvoltarii sustine ca este mai multa libertate ca in Romania, insa sunt tot „conditii de puscarie”. Nu există regim preferențial cum am văzut că s-a scris. Nu există aripă VIP, există o singură pușcărie pentru femei, unde stă toată lumea”. 

In plus, Elena Udrea a dezvaluit ca a impartit acelasi pat cu Alina Bica timp de doua luni: „Am stat în același pat cu doamna Bica. Asta a fost o problemă. Două luni am avut un singur pat, noroc că Alina e foarte slabă și am reușit să încăpem amândouă. Poate a fost și o parte bună, pentru că, fiind împreună, am trecut mai ușor peste perioada asta. Am încercat toate soluțiile juridice, până la urma soluția a venit din România ca urmare a deciziei CCR. Acolo am încercat tot ce se putea juridic. Cred că am avut și dreptate, dar într-o situație ca asta contează mult aspectul politic”.

In timp ce a fost inchisa, Elena Udrea sustine ca si-a vazut fetita de doua ori: „Am preferat să o văd doar de câteva ori. Nu am vrut să riscăm să se întâmple ceva cu bebelușul”. Aceasta a dezvaluit ca in momentul in care a fost ridicata de politisti se afla la prima iesire din casa cu bebelusul sau nou-nascut.

Despre celelalte femei aflate in detentie in inchisoarea din Costa Rica, Elena Udrea povesteste ca „erau femei normale, cu copii acasă, toate, cele mai multe arestate pentru vânzare de droguri. Nu se punea problema să se ceară taxă de protecție”. 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X