Elena Ploieșteanu, dezvăluiri TULBURĂTOARE: „Este greu, plâng în fiecare zi, dorm cu poza lui…”

Elena Ploieșteanu, dezvăluiri TULBURĂTOARE: „Este greu, plâng în fiecare zi, dorm cu poza lui…”
Elena Ploieșteanu, dezvăluiri TULBURĂTOARE: „Este greu, plâng în fiecare zi, dorm cu poza lui...”
Autor:

Elena Ploieșteanu, dezvăluiri TULBURĂTOARE! Pierderea propriului copil este cea mai grea palmă pe care viața ți-o poate da, iar Elena, soția cunoscutului interpret de muzică lăutărească din România, Nelu Ploieșteanu, a făcut dezvăluiri tulburătoare la nouă luni de la moarte fiului lor, Mihăiță.

„Dacă ar fi să-mi facă cineva o radiografie ar vedea că sufletul meu este negru de supărare. Merg în fiecare zi la cimitir, vorbesc cu el acolo. Atât mi-a mai rămas să fac pentru Mihăiţă al meu. Pe 21 ianuarie se împlinesc nouă luni de la moartea lui şi o să îi fac parastas. Am dat o parte din haine, dar cele cu care a stat el internat le am în camera mea, sunt nopţi în care dorm lângă ele. I-am păstrat prosoapele, botoşeii din spital, ca să îi simt mirosul.

Este greu, plâng în fiecare zi, dorm cu poza lui. I-am făcut băiatului brăduţ la mormânt, ca să aibă de toate. În noaptea de Revelion am stat cu el, am plecat de acasă pe la 22.00 şi la ora 00.00 eram acolo lângă el”, a declarat Elena Ploieșteanu potrivit Click.ro.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X