evzmonden.ro Web analytics

O îndrăgită cântăreață a ajuns la cuțit din cauza unei cure de detoxifiere!

O îndrăgită cântăreață a ajuns la cuțit din cauza unei cure de detoxifiere!
O îndrăgită cântăreață a ajuns la cuțit din cauza unei cure de detoxifiere!

O îndrăgită cântăreață a ajuns la cuțit din cauza unei cure de detoxifiere! Elena Merişoreanu a avut un accident stupid în Turcia, unde a urmat o cură de detoxifiere.

Aflându-se în Turcia pentru o cură de detoxifiere, cunoscuta cântăreaţă de muzică populară a fost nevoita sa mearga la spital, dupa ce a fost victima unui incident.

“Am artroză la piciorul drept. Știi cum e: exact unde te doare, acolo se întâmplă tot felul de lucruri. Pentru că am fost în Turcia la detox și am fost la aerobic, m-am agățat de sforile alea pentru coloană ca să fac exerciții, mi-a alunecat mâna și m-am lăsat în piciorul drept, la care am artroză și am fost și operată. Și mi s-au rupt ligamentele, am avut niște dureri groaznice, m-am operat în țară. Acum mă simt binișor”, a spus, pentru Libertatea, Elena Merișoreanu.

Potrivit suersei citate, artista a fost prezentă la inaugurarea unui magazine din Capitală, unde a venit în papuci, tocmai pentru a respecta indicațiile primite de la medic.”Trebuie să nu stau mult în picioare, să nu port tocuri, să merg mai puțin”, ne-a povestit ea. Doar când se prezintă în fața publicului , la spectacole, mai face excepție. “Pe scenă încerc totuși să port un pic de toc, pentru că altfel nu ne stă bine în costum poplar”, a recunoscut ea.

Iar despre dietă, cântăreața a luat legătura cu un medic nutriționist, care i-a recomandat ce și cât să mănânce pentru a-și reduce greutatea:

“Singura condiție pe care mi-o pun toți: să mai slăbesc! Încerc și eu acum, am slăbit vreo două kilograme și ceva, dar trebuie să mă abțin. Este și vârsta când foarte greu să dai jos, pentru că eu sunt și operată de tiroidă. Nu mai mănânc dulciuri, paste, pâine. Consum friptură, salate, pește și mi-a spus nutriționistul după ora 18.00 să nu mai bag nimic în gură în afară de apă. De când nu mai mănânc cu sare, nu mi se mai umflă picioarele și chiar mă simt foarte bine”, a mai adăugat Elena Merișoreanu.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X