Elena Merisoreanu a rupt tacerea! O greseala din trecut ii bantuie batranetea. Oare familia o va putea ierta pentru ASTA?
Elena Merișoreanu a dezvăluit că, în cariera ei, care numără peste 50 de ani, a pus pe primul loc muzica, abia apoi familia. Doar că acum vrea să recupereze timpul pierdut, alături de cele două fiice ale sale. Și nu numai.

„În mod sigur nu am fost la fel cu fetele mele și să vă spun de ce: eu, fiind salariată la un ansamblu profesionist, Rapsodia Română, eram numai plecată. Fie că prin țară, fie în străinătate, în vreun turneu, cert e că nu m-am bucurat deloc de creșterea lor. Când nepoții mei au venit pe lume, țin minte că făceam naveta în America, la fete, că ei sunt născuți acolo și vreau să vă spun că eram atât de fericită, că le-am zis să-i lase pe nepoți la mine până mai cresc și ele să-și vadă de treaba lor”, a spus Elena Merișoreanu.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

„Atunci, într-adevăr, am trăit a doua tinerețe, pentru că mă bucuram de toate năzdrăvăniile și de toate frumusețile pe care le fac copii. Acum au crescut și ei mari. Până la urmă, noi nu facem copii și nepoți pentru noi, ci îi facem să se bucure ei de viață și oriunde s-ar afla, în orice colț al lumii, dacă sunt bine, ne bucurăm și noi”, a completat Elena Merișoreanu.

„Atunci, într-adevăr, am trăit a doua tinerețe, pentru că mă bucuram de toate năzdrăvăniile și de toate frumusețile pe care le fac copii. Acum au crescut și ei mari. Până la urmă, noi nu facem copii și nepoți pentru noi, ci îi facem să se bucure ei de viață și oriunde s-ar afla, în orice colț al lumii, dacă sunt bine, ne bucurăm și noi”, a completat Elena Merișoreanu, potrivit cancan.ro