Elenea Merișoreanu a dezvăluit marele ei secret. Cântăreața a vorbit despre șocul trăit în urmă cu mulți ani, când a aflat că soțul ei, Viorel Croitoru, a avut o amantă. Apoi ea a decis să se asigure de asta și a descoperit că a înșelat-o cu o colegă de breaslă, potrivit cancan.ro.

Elena Merișoreanu a devenit foarte geloasă și s-a gândit să pună la cale o strategie. A invitat-o acasă, la masă, și pus-o să recunoască adevărul. Este incredibil ce a urmat.

Elenea Merișoreanu a dezvăluit marele ei secret. Am invitat-o la mine acasă să luăm prânzul împreună

„Plecasem într-un turneu de șase luni în Israel și, la un moment dat, îmi scrie o colegă de-ale mele o scrisoare și îmi zice:„Vezi că soțul tău umblă cu cutare! Am văzut când a plecat cu mașina, de la teatru, cu ea!”. Am sunat acasă, la o vecină și am întrebat-o dacă la mine acasă este lumină pentru că nu răspunde nimeni la telefon. Vecina mi-a zis că era lumină și că părea o siluetă de femeie. ”Cred că e soacră ta”, mi-a zis vecină.

„Te tăi bucăți și te arunc! La câini te dau”

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

Mi-am dat seama despre ce este vorba… Culmea, cam toți din teatru aflaseră. Era frumoasă rău de tot. Într-o zi, o prind la repetițîi și i-am pregătit o surpriză. Am invitat-o la mine acasă să luăm prânzul împreună. Pun eu masă, cu lumânări, am stat de vorbă… Am zis că trebuie să spună ea, să recunoască cu gură ei. Iau un cuțit atât de mare și îi zic: „Te tăi bucăți și te arunc! La câini te dau”. A făcut niște ochi mari la mine și a zis: „Da, dragă! Dacă nu ți-l luăm eu, ți-l lua altă și poate ți-l lua de tot. Eu ți-am ținut casă, i-am călcat și cămășile și tu vii și…”. Am luat-o în brațe, am pupat-o și în ziua de azi suntem prietene și nu i-am spus soțului meu nimic. Acum va afla de la emisiune”, a mărturisit Elena Merișoreanu în cadrul unei emisiuni TV.

Reamintim că Elena Merisoreanu, cea mai buna prietena a Stelei Popescu, s-a  confruntat cu probleme grave de sănătate. A suferit o intervenție chirurgicală la corzile vocale, provocate de aerul condiționat.

„Din păcate nu mă simt bine și am probleme grave la una dintre corzile vocale. Am făcut prostia să vorbesc la telefon întruna și să merg la spectacole, iar acum nu e bine deloc, risc să nu mai pot cânta. Doctorul m-a chemat la spital și a spus să mă interneze o săptămână, ca să respect pauza vocală. (…) Momentan este bine, însă trebuie să merg mereu la control.

Totul s-a declanșat din cauza problemelor la glanda tiroidă. După ce m-am operat, în 2012, a început transformarea. Degeaba am ținut diete, nu au dat roade. Și mai știți ceva, e cam greu la vârsta mea să mai slăbești. Am peste 80 de kg, vreo 83-84 și nu e bine deloc. Eu mănânc la fel, vă spun sincer, seara mănânc fructe. E adevărat că mai greșesc când vin pe la 3 noaptea de la concerte. Medicul mă sfătuiește să slăbesc, mai ales că am început să am probleme cu genunchii”, a spus Elena Merişoreanu pentru aceeași sursă.