Luna trecută, Elena Ionescu, fosta solistă a trupei ”Mandinga”, a anunțat divorțul de soțul său, fotomodelul Dragoș Stanciu, pe rețelele de socializare. Elena și Dragoș au un copil împreună, în vârstă de un an, însă acest lucru nu a oprit-o pe frumoasa cântăreață să pună capăt mariajului.

Căsătoria celor doi a rezistat doar un an, astfel că acum, Elena Ionescu a vorbit despre divorțul dureros prin care a trecut, de curând.

„Uneori e şi graba asta. Trăieşti şi vrei şi tu, mai ales că am avut şi notiunea asta de familie. Aşa a fost să fie. Probabil că s-a stins la momentul potrivit. Dragoste cu sila nu se face. Când doi oameni nu se mai respectă, deja mult din relaţie s-a pierdut. Eu respect, dacă pot să îmi asum o calitate este respectul faţă de persoana de lângă mine şi faţă de mine. Toţi greşim, după greşeală se întâmplă nişte lucruri sau nu. Cineva îşi asumă sau nu, poate să susţină o situaţie sau nu. Categoric (n.r. a fost ceva de neiertat) altfel, încă eram împreună. Eu iubesc cu totul în general şi sunt cu totul în orice. Când conştientizezi nişte lucruri, nu poţi să spui decât că a fost cel mai bine pentru amândoi aşa. Prefer să păstrez ce a fost frumos, să nu arunc cu nămol în ce a fost, pentru că avem un copil”, a mărturisit Elena Ionescu la Antena Stars.