Elena Ionescu despre amor și perioada când a fost căsătorită vorbește cu seninătate. Elena Ionescu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Fosta solistă a trupei Mandinga, a stârnit multe discuții legate de momentul în care aceasta și-a început viața de adult, în condiția în care, la un moment dat, focoasa brunetă începuse să se afișeze cu diferiți bărbați.

Declarațiile mamei Elenei Ionescu

Mama cântăreței, a dat un interviu în anul 2012 și a dezvăluit faptul că fiica ei este virgină, deși Elena avea la momentul respectiv 24 de ani și se iubea de 4 ani cu Marian Diță, reporter la matinalul lui Răzvan și Dani.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

”Toată lumea spune că fata mea are iubit. Da, are un prieten, Marian și se înțeleg foarte bine, dar nu e și iubitul ei! Iubit înseamnă altceva, adică să te gândești la măritat sau să te tăvălești prin cearșafuri. Or, fiica mea nu face așa ceva”, a declara mama Elenei Ionescu

Elena Ionescu despre amor

Bruneta și-a făcut curaj și abia în 2017 a vorbit despre viața sa intimă și a declarat că a avut prima experiență sexuală în jurul vârstei de 20 de ani.

”Prima dragoste a fost stilul acela de dragoste platonică. Era dragoste de aceea care te duce la școală, te ia de la școală, te bucuri când te îmbrățișează, îți dă un pupic pe obraz, franțuzesc nu. A durat vreo 5 ani de zile, până am venit în București. Prima relație reală am avut-o la 20 de ani, în București”, a declarat Elena Ionescu în 2017.

Căsătoria a durat doar un an

Căsnicia cântăreței cu fotomodelul Dragoș Stanciu a rezistat doar un an. Fostul soț al vedetei a decis să se întoarcă în brațele unei foste iubite, așa că artista a rămas să se ocupe doar ea de copilul lor. Acum Elena Ionescu a acceptat să participe la competiția organizată de kanalD, Survivor România.

„Sunt o mămică singură, sunt împlinită din toate punctele de vedere, am  tot ce am nevoie, nu îmi lipsește nimic astfel încât mă simt un om norocos. Sunt mulțumită așa cum sunt și cred că Dumnezeu a aranjat lucrurile așa cum trebuia”, a declarat Elena Ionescu pentru ciao.ro

„M-am căsătorit pentru că am iubit. Într-adevăr a fost rapid, dar a fost intens și frumos cât a fost. Nu regret nimic! Cred în continuare că  lucrurile s-au întâmplat cu un rost și  tot ce a rămas după această căsnicie mă face să înțeleg că a fost cel mai bine că s-a întâmplat așa. În viață, până la urmă, este frumos să păstrezi ce a fost frumos!”, a mai spus artista.