FOTO / Elena Gheorghe arată INCREDIBIL la câteva zile de la naștere!

Primele declarații EMOȚIONANTE: „Ne știe tot spitalul...”

FOTO / Elena Gheorghe arată INCREDIBIL la câteva zile de la naștere!
FOTO / Elena Gheorghe arată INCREDIBIL la câteva zile de la naștere!
Elena Gheorghe este tare fericită, deoarece în urmă cu câteva zile a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiţă perfect sănătoasă. Vedeta a avut parte de o surpriză şi a născut cu zece zile mai devreme decât era programat, dar spune că nu a întâmpinat probleme şi se simte foarte bine.
Mă simt foarte, foarte bine. Bebelinda este sănătoasă. Eram foarte emoţionaţi când şi-a văzut surioara. Nu am pregătit nimic, pentru că a venit cu zece zile mai devreme. Ne ştie tot spitalul când îi este foame, în rest este foarte cuminte. Acum am atins maxim de până acum în viaţa mea. Am venit la un control şi am născut. Nu ştiam ce să fac, să plâng, să râd. Am avut frisoane, dar nu am simţit nimic în timpul operaţiei. Fiecare sarcină este diferită. Refacerea mea decurge foarte bine, deja sunt pe tocuri. A doua zi m-am ridicat din pat şi am mers, aşa că am progresat. Nicole este unul dintre nume, pentru că aşa vrea frăţiorul ei.
a declarat Elena Gheorghe pentru cancan.ro

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • O stire extraordinara.Acum eu si o gramada de prieteni de ai mei putem dormi linistiti.Elena Gheorghe a nascut fara probleme.Asta inseamna ca in curind se vor rezolva o gramada de problema ale romanilor.Bai adunatura de ziaristi idioti.Lasati-va de meserie.Apucativa de impletit ciorapi,de cirpit izmene etc.Dar dragilor , tinetine va rog la curent cu ce mai fac valorile inestimabile Andrea Marin,Teo Trandafir.Cind ne mai scriti despre ele facetile cite. poza. cu o farfurie cu mici intro mina iar in cealalta mina o farfurie cu sarmale.Asta da bine la gloata.Aveti grija sa nu lipseasca gropitele din obraz.Eventual mai punetile inca o mina cu care sa i-si tina izmenele sa nu le piarda.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X