Elena Gheorghe a cedat si a spus lucrurilor pe nume! Detalii despre RELATIA cu sotul sau: „Am zis gata, nu se mai poate!”

Elena Gheorghe a cedat si a spus lucrurilor pe nume! Detalii despre RELATIA cu sotul sau: „Am zis gata, nu se mai poate!”
Elena Gheorghe a cedat si a spus lucrurilor pe nume! Detalii despre RELATIA cu sotul sau: "Am zis gata, nu se mai poate!"

Elena Gheorghe a rupt tacerea si a oferit dezvaluiri nestiute despre relatia cu sotul sau.

„Suntem împreună din 2005 și suntem căsătoriți din 2011. Am vrut să facem de mult timp pasul, doar că nu a fost momentul, mai ales că eram cu treaba asta, cu proiectul solo, și a fost destul de greu să ne punem pe picioare. Apoi am spus că avem succes, să o lăsăm pe anul viitor, și uite așa s-a făcut 2011 și am zis gata, nu se mai poate”, a povestit Elena Gheorghe, in emisiunea „Neatza”, de la Antena 1.

„El întotdeauna m-a sprijinit, chiar și înainte să fim împreună. A fost întotdeauna un prieten extraordinar și m-a încurajat”, a mai spus artista.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X