Elena Ceausescu si Ilie Nastase au avut un moment intim.După finala Cupei davis din 1972, Ilie Năstase a avut un moment intim cu Elena Ceaușescu, soția președintelui Republicii Socialiste România, Nicolae Ceaușescu. Fostul tenismen a dezvăluit totul într-un interviu acordat pentru GSP.

Elena Ceausescu și Ilie Nastase au avut un moment intim. ”Mai, flacau, unde te grabesti asa? Ia vino sa vorbim putin!”

„Cand sa ies din sediul Comitetului Central al PCR era o femeie cu batic pe cap, statea, asa, rezemata de un perete. “Mai, flacau, unde te grabesti asa? Ia vino sa vorbim putin!”. “Sarut mana, doamna!” Eu ii raspund ca am avion spre Barcelona. “Uite, s-au auzit zvonuri ca ai vandut meciul americanilor. Dar noi nu credem asa ceva. Tu du-te linistit ca n-o sa-ti faca nimeni nimic”. Nicolae Ceausescu a respectat protocolul. Ne-a primit după finală, pe noi și pe americani. Eu mi-am cerut scuze că nu pot să stau prea mult, am ciocnit un pahar și am plecat, că aveam avion spre Barcelona”, a povestit Ilie Nastase.

Citește și: Vreţi să ştiţi ce desert prefera Elena Ceaușescu? Vezi rețeta secretă

“Asta este o mare tampenie ca am vandut meciul. Dar Tiriac era suparat pe mine. Si avea dreptate!”, a mai spus celebrul sportiv.