Elena Carstea traieste o adevarata drama de cand surorile sale au incetat din viata! Dupa pierderile suferite, artista nu isi mai poate reveni.

In ciuda faptului ca s-a mutat in America, Elena Carstea nu poate uita de Romania, mai ales de momentele dificile pe care le-a petrecut aici si inca ii intristeaza sufletul.

Cu doi ani in urma, artista generatiei de aur si-a pierdut prima sora din cauza cancerului, iar pe cea de-a doua a pierdut-o pe vremea cand aceasta avea doar 28 de ani, informeaza spynews.ro. 

Pe pagina sa de socializare, Elena Carstea a postat un mesaj plin de durere, dar si emotionant, dedicat celor 2 surori ale ei, ambele moarte.

Citește și:

„Draga mea Ofe, mi-am propus să nu fiu tristă și să plâng azi, pentru că sufletul meu plânge de când ai plecat. Să faci un chef pe cinste în Grădina Raiului cu Sanda, mi-e tare dor de voi și m-ați lăsat singură, în rest toate sunt relativ ok. Mai dă un semn din când în când și să nu bei prea multă palincă! Te iubesc la nesfârșit, în infinit”, a scris Elena Carstea pe Facebook.