evzmonden.ro Web analytics

Elena Basescu si Syda s-au impacat! “Ne petrecem vacanţa împreună, ca o adevarată familie şi ne înţelegem foarte bine…”

Elena Basescu si Syda s-au impacat! “Ne petrecem vacanţa împreună, ca o adevarată familie şi ne înţelegem foarte bine…”
Elena Basescu si Syda s-au impacat! "Ne petrecem vacanţa împreună, ca o adevarată familie şi ne înţelegem foarte bine..."

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat după patru ani de căsnicie, timp în care au devenit părinții a doi copii, Sofia Anais, în vârstă de 3 ani şi Traian, de aproape 2 ani. Actele de divorț au fost inițiate de fiica fostului președinte al României, iar separarea s-a făcut chiar la biroul notarial al Ioanei Băsescu, sora Elenei.

Dupa o lunga perioada in care s-au acuzat reciproc de diferite lucrurile, se pare ca Elena Basescu si Syda au hotarat sa ingroape securea razboiului si au facut pace de dragul celor doi copii pe care ii au impreuna, Sofia Anais si Traian Jr.

Convenţia pe care o am cu mama copiilor este de o săptămână legată în luna Iulie şi alta în luna august în care avem copiii fiecare. Şi acum este rândul meu, asta pe lângă miercurile şi cele două weekend-uri pe lună în care am copiii în mod regulat”, a declarat Bogdan Ionescu, la TV.

In plus, atat Elena cat si Syda si-au refacut viata amoroasa. Fiica fostului Presedinte a devenit recent mama pentru a treia oara, iar Syda traieste si el o poveste frumoasa de dragoste cu o tanara pe nume Maria.

Ne petrecem vacanţa împreună, ca o adevarată familie şi ne înţelegem foarte bine, fiind o legatură care s-a creat în timp, prin înţelegere şi unitate. Copiii se simt minunat, având alături atât bunicii (n.r.- părinţii lui), cât şi pe noi, fiind mereu în centrul atenţiei, iubiţi si răsfăţaţi, a mai spus Bogdan Ionescu, potrivit B1.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X